11 / 05 / 2024

Cemburak Özgenç

Cemburak Özgenç

Antalya'da Alanya - Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir. Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Dünya Gazetesi yazarı Prof. Dr. Kaya Özgen bugün kaleme aldığı yazısında kentsel dönüşümde önceliği olan konutların deprem riskine göre sıralanması gerektiğini kaydetti. İşte Özgen'in kentsel dönüşüm projelerine dair dikkat çektiği noktalar.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Ofislere hibrit çalışma modeli geliyor!

Pandemi ile beraber uzaktan evden çalışma sistemiyle beraber ofis kullanım oranları azaldı. Capital Dergisi'nden Ali Özgenç, ofislerin geleceği hakkında yazı kaleme aldı. 

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özgen tarafından kuruldu.

Rijit Teknik Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rijit Teknik Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgen ve Hüseyin Sarı ortaklığında kuruldu.

Cemburak Özgenç Haberi

Cemburak Özgenç

Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığını savundu. Hak sahibi vatandaşların yakın zamanda bu kavşağı kapatabileceğini ileri süren Özgenç, yerel yönetimleri uyardı. Kendi dönemlerinde bölgeye ilişkin yapılan imar planının, kapanan Kahyalar Belediyesi tarafından onaylanmadığını hatırlatan Özgenç, şöyle dedi: "Şimdi bu belediye kapatıldı. Engel kalktı, ancak yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen, imar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen uygulanmadı. 

Bunun yasal altlığı olan 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planı da dönemimizde onaylanmıştı. Eğer bunlar yapılmazsa kısa sürede bu yolun tel çitlerle kapatılabileceği konusunda yetkilileri dostane bir şekilde uyarıyorum." 


Antalya Finike...