02 / 05 / 2024

Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Nerede

Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Nerede

Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Niam Ömrüuzun tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Nerede Haberi

Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Nerede


Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti 20 bin TL sermaye ile bugün Niam Ömrüuzun tarafından  kuruldu. 


Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti iş konusu;Her türlü hafriyat,nakliyat taşımcılık,şehir içi şehirler arası taşımacılık yapabilir. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Çemçe Hafriyat Metal Makina Lojistik İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Adres; Mustafa Kemalpaşa Mah.Firuzköy Bulvarı N.179A...