28 / 08 / 2024

Cemil Karabayram kimdir

Cemil Karabayram kimdir

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, yerli üretim malzeme ve ekipman kullanılmasına öncelik verilmesi ve ABD menşeli ürün kullanılmamasına karar verdi.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Şeboy kimdir?

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Cemil Kılıç kimdir?

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Cemil Kora kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora kimdir? Cemil Kora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora..

Şirinci Çarşısı'nın tarihi dokusu korunacak!

Selçuk ilçesine ziyarette bulunan Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabayram, Şirince Sokak Sağlıklaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili incelemeler yaparak ilçede yapılması planlanan restorasyon çalışmaları süreçlerinin hızlandığını ifade etti..

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cemil Ekşi kimdir?

Cemil Ekşi, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Tuzla Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Cemil Ekşi kimdir? İşte Cemil Ekşi'nin biyografisi...

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Mehmet Şükrü İlkel kimdir?

Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kimdir? Mehmet Şükrü İlkel, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel'in biyografisi...

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

Cemil Karabayram kimdir Haberi

Cemil Karabayram kimdir

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, müdürlükçe yürütülen ya da denetim hizmeti verilen tüm iş ve işlemler ile inşaatlarda yerli üretim malzeme, ekipman kullanılmasına öncelik verilmesi ve ABD menşeli ürün kullanılmamasına karar verdi.

İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün kararı, sorumluluk sahasındaki İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya illerinin kültür ve turizm müdürlüklerine de gönderildi.

İzmir Anıtlar ve Rölöve Bölge Müdürü Cemil Karabayram imzalı kararda, şu ifadeler yer aldı:

"Ülkemizin dünya gücü olma yolundaki hızlı yükselişine karşı uluslararası güçler tarafından açılan ekonomik savaşta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği hedefler doğrultusunda hareket edilmesi tüm kurumların asli görevidir. Hain darbe ve toplumsal karışıklıkta necip Türk milleti olarak gösterdiğimiz birlik ve dik duruşu, Cumhurbaşkanımız önderliğindeki ekonomik savaşta da göstereceğiz. Milli ve...