04 / 05 / 2024

cendere deresi konut fiyatları

cendere deresi konut fiyatları

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

Fırtına Deresi imara mı açıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Çamlıhemşin Fırtına Deresi kenarında yer alan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı aldı.

Eyüpsultan Cendere Deresi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüpsultan İlçesi, Cendere Deresi Yan Kolları Paşa ve Davutpaşa Deresi'ne ilişkin imar planı askıya çıktı...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Cendere İstanbul'un gelecek vaat eden bölgeleri arasında!

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites Cendere konut fiyatları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Seba Suites Kağıthane projesinde 144 konut ve 23 ticari birime yer veriliyor.  Seba Suites Cendere konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İşte detaylar...

Seba Suites Cendere satış ofisi!

Seba Suites projesi Kağıthane'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki blok olarak hayata geçirildi. Haberimizde yer alan Seba Suites Cendere satış ofisi iletişim bilgilerinden yararlanarak detaylı bilgi edinebilirsiniz...

Cendere Seba Suites satılık daire!

2 blok şeklinde yükselen Cendere Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Proje  144 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Seba Suites Cendere fiyat listesi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen Seba Suites Cendere Evleri 2019 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Seba Suites Cendere fiyat listesi...

Cendere Vadisi konut alıcısının radarında!

1950’li yıllardan sonra sanayi merkezi haline gelen Kağıthane uzun bir süre önce sanayi tesislerinden kurtuldu. Semtte bugün çok sayıda ofis ve nitelikli konut projesi hayata geçmiş durumda; sektörde öncü gayrimenkul şirketleri bölgede yatırımlarını sürdürüyor.

Kordon İstanbul Evleri Cendere fiyatları!

Kordon İstanbul Evleri Cendere fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından konut ve mağaza konseptli olarak inşa ediliyor...

cendere deresi konut fiyatları Haberi

cendere deresi konut fiyatları


Kağıthane Cendere Bölgesi, yakın geçmişe kadar fabrika ve sanayinin yaygın olduğu bir ilçe olarak düşünülürdü. Ancak günümüzde yeni projelerin ve dönüşümün gözle görüldüğü eski yapıların yenilendiği ve sıkışık yapılaşma yerine yeşil alanların da olduğu bir bölge olarak göze çarpıyor. 

Şirketlerin gözdesi 

Kağıthane'de en önemli değişim ise Cendere Vadisi bölgesinde yaşanıyor. 1950'li yıllardan sonra sanayi merkezi olan Kağıthane'de bugün çok sayıda ofis ve nitelikli konut projesi hayata geçmiş durumda. Sektörde öncü şirketler de bu bölgede yatırımlarını sürdürüyor. Yabancı yatırımcının da bölgeye ilgisi artıyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yöneticisi Uygar Zaim, Cendere Vadisi'nin İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacağını söyleyerek, "Çünkü Cendere Vadisi'nde bulunan fabrikaların kaldırılıp yerine eğitim, bilişim ve teknoloji geliştiren merkezlerin planlanması ile Cendere Vadisi hem sosyal hem de ekonomik...