05 / 05 / 2024

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı

Şişli Huzur Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Seyrantepe Cendere Yolu–TEM otoyolu bağlantısı yol ve kavşak uygulamalarına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Pendik TEM bağlantı yolu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası itirazlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

TEM Kuzey Marmara Bağlantı Yolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye TEM Bağlantı Yolu 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde son durum!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

Kağıthane'de metrekare fiyatları 7 bin lira düzeyine ulaştı!

İstanbul'un en prestijli hattı olan Maslak-Levent bölgesine yakınlığıyla öne çıkan Kağıthane, fabrikadan dönüşümün adresi oldu. Bu dönüşüm özellikle bir dönemin en önemli sanayi bölgesi olan Cendere Yolu üzerinde yoğunlaşıyor.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı Haberi

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı


İstanbul Kağıthane ve Şişli İlçeleri, Gecekondu Önleme Bölgesi, Seyrantepe Cendere Yolu –  TEM Otoyolu Bağlantısı Yol ve Kavşak Uygulamalarına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonuna 05 Kasım 2013 - 04 Aralık 2013 tarihleri arasında askı süreci içerisinde yapılan itirazlar neticesinde hazırlanan Şişli İlçesi Huzur Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Seyrantepe Cendere Yolu – TEM Otoyolu Bağlantısı Yol ve Kavşak Uygulamalarına İlişkin Hazırlanan -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -4- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bakanlık tarafından onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan  Şişli İlçesi Huzur Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Seyrantepe Cendere Yolu – TEM Otoyolu Bağlantısı Yol ve Kavşak Uygulamalarına İlişkin Hazırlanan  1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve  1/1000 ölçekli Uygulama İmar...