16 / 05 / 2024

Cenevre Grubu tam üye

Cenevre Grubu tam üye

Türkiye, Birleşmiş Milletler (BM) zorunlu bütçesine yüzde 1 oranından fazla katkı yapan "Cenevre Grubu" isimli ülkeler topluluğuna tam üye olarak kabul edildi. BM bütçesine en fazla katkıda bulunan ülkeler sıralamasında 25. sıradan 16. sıraya yükseldi..

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

11 Temmuz TOKİ Silivri kura sonuçları tam liste!

11 Temmuz TOKİ Silivri kura sonuçları tam liste detayları haberimizde yer alıyor. Alt ve orta gelir grubu kapsamında inşa edilen projede toplamda 1.356 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonuçları isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonuçları isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

2017 TOKİ alt gelir Sakarya kura sonucu tam liste!

Dairelerin alt gelir grubu kapsamında inşa edildiği projede toplamda 145 daire bulunuyor. İşte 2017 TOKİ alt gelir Sakarya kura sonucu tam listesi...

Sapanca TOKİ alt gelir grubu kura sonucu tam listesi!

Sapanca TOKİ alt gelir grubu kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı.Sapanca TOKİ alt gelir grubu kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir 2017 kura sonucu tam liste!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki 14 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir 2017 kura sonucu tam liste...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Malatya alt gelir grubu TOKİ kura sonuçları tam listesi!

Malatya alt gelir grubu TOKİ kura sonuçları tam listesi bugün açıklandı. TOKİ Malatya Beydağı Evleri'nde aylık taksit ödemeleri 250 TL'den başlıyor. İşte kura sonuçları tam listesi...

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse faturalar yüzde 37 artacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, yılbaşında elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse konut abonelerine yüzde 37 daha fazla fatura yükü bineceğini söyledi.

Cenevre Grubu tam üye Haberi

Cenevre Grubu tam üye

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Cenevre Grubu'nun, BM'nin etkin şekilde çalışması yönünde faaliyetlerde bulunan, idari ve mali konularda görüş birliği içinde olan ülkelerin katıldığı gayriresmi bir oluşum niteliği taşıdığı belirtildi.


Açıklamada, Türkiye'nin artan ekonomik gücü ve gelirine paralel olarak 2013-2015 döneminde BM bütçesine zorunlu katkı payının da yüzde 0,6’dan yüzde 1,3'e çıktığı ifade edilirken, Türkiye'nin BM bütçesine en fazla katkıda bulunan ülkeler sıralamasında 25. sıradan 16. sıraya yükseldiği kaydedildi.


Açıklamada, Türkiye'nin BM şemsiyesi altında gönüllülük esasına dayalı insani ve kalkınma yardımlarında son dönemde büyük oranda artış yaşandığı vurgulanırken, Türkiye'nin BM barışı koruma misyonlarına katkılarında da önemli artışlar kaydedilerek, bu alanda önde gelen ülkeler arasına girdiği bildirildi.


İstanbul'un bir BM merkezi haline getirilerek uluslararası gündeme yön veren şehirlerden biri yapılması hedefine yönelik son dönemde...