05 / 05 / 2024

Cengaver Yıldızgöz

Cengaver Yıldızgöz

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

Taner Yıldız: Rüzgâr santrallarinin sayısı artacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Avrupa'da en ucuz doğalgaz kullanan ülke olduğunu, elektrikte ise en az fatura ödeyen pazarlar arasında 3'üncü sırada yer aldığını söyledi.

Ankara Yıldız'a yeni yıldız geliyor!

Ankara'da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule'ye ev sahipliğine hazırlanıyor. Kule, özgün mimarisinin yanısıra 'iyi lokasyon' vaad ediyor!

Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuştu!

Yarım asırlık tapu sorununda mutlu sona gelindi. Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu, Beyoğlu Belediyesi'nin girişimleriyle çözüme kavuştu ve artık mülk sahipleri tapularına kavuşuyor.

Taner Yıldız: Tasarruflu aydınlatma 8 milyar dolar getirebilir!

Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından Bakanlık toplantı salonunda düzenlenen Enerji Verimliliği Hizmetleri Sektör Toplantısında konuşan Bakan Yıldız, verimsizliğin en somut alanlarından birinin enerji sektörü olduğunu söyledi

Dilovası OSB'deki Yıldız Mahallesi sanayi bölgesinden çıkarılacak!

Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Dilovası OSB'nin içinde kalan Yıldız Mahallesi'nin kamulaştırma yoluyla OSB'ye dahil edileceğini belirterek, kamulaştırılan yerlerin sanayi parseli haline getirileceğini söyledi

ULI ve PwC'nin çalışmalarında İstanbul, Avrupa'nın gayrimenkul yıldızı seçildi!

Avrupa'nın gayrimenkuldeki gözdesi İstanbul oldu. ULI ve PwC'nin 600 uzman yöneticiyle yaptığı çalışmada İstanbul, Roma, Londra, Paris gibi kentleri geride bırakarak Avrupa'nın yıldızı parlayan kenti olacak. Atina ise sona demir attı

Binali Yıldırım: İstanbul'a 3. köprüyü bütçeye göre yapacağız!

Binali Yıldırım, "Köprü ve köprünün bağlantı yollarını Yap-İşlet-Devret ile geriye kalan yolları da kendi bütçe imkanlarımızla eş zamanlı tamamlayacağız" dedi

Royal Garden Residence'ı Yıldız Konut Satış Sorumlusu Onur Demir anlatıyor!

Yıldız Konut Pazarlama ve Satış Sorumlusu Onur Demir, Royal Garden Residence projesini www.emlakkulisi.tv kamerasına anlattı. İşte tüm detaylarıyla Royal Garden Residence projesi

Deniz Yıldızı Maltepe Konutları nerede Nasıl gidilir

Önümüzdeki Mayıs ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Deniz Yıldızı Maltepe Konutları projesi toplam 65 konuttan meydana geliyor

Cengaver Yıldızgöz Haberi

Cengaver Yıldızgöz

Cengaver Yıldızgöz, 1997 yılı Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu. Üniversiteyi Yeditepe Üniversitesi'nde tamamlayan Yıldızgöz, yine aynı üniversitede 2 yıl Honor, MBA eğitimi gördü.

Cengaver Yıldızgöz, iş hayatına Doğan Holding'te başladı. Burada 7 yıl çalışan Yıldızgöz TSKB bünyesine 2010 Ağustos'ta katıldı.

Çeşitli pozisyonlarda görev alan Cengaver Yıldızgöz, son 2 yıldır TSKB GYO'da Finans, Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak hizmet verdi.
 
Cengaver Yıldızgöz, bugün TSKB GYO'da Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.


Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı...