27 / 04 / 2024

Çengelköy Park ulaşım bilgileri

Çengelköy Park ulaşım bilgileri

Çengelköy Park projesinde yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde kampanya!

Çengelköy Park projesinde, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte, Çengelköy Park Evleri'nde kampanya detayları...

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri’nde satışlar sürüyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri satış ofisi!

Çengelköy Park Evleri satış ofisi ile 444 2 866 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Çengelköy Park Evleri 2016 yılında teslim edilecek.

Çengelköy Park Evleri 250 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor!

Yatırım şirketi William Turner ve inşaat firması Demirland GYG AŞ, Çengelköy Park Evleri, projesini hayata geçiriyor. Projeye 250 milyon dolar yatırım yapıldı.

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım!

Demirland Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satış süreci devam eden proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Çengelköy Park ulaşım bilgileri Haberi

Çengelköy Park ulaşım bilgileri

Çengelköy Park Evleri, İstanbul'un Anadolu Yakası içinde  Vaniköy ile Beylerbeyi arasında bulunan Üsküdar'da Çengelköy Bölgesi'nde yer alıyor. 


Çengelköy Park Evleri Projesi, Selimoğlu ile Demirland İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği projelerden... Projede 73 rezidans daire ile 86 villa bulunuyor.




Çengelköy Park satılık villaları 400 metrekare ile 600 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Çengelköy Park satış fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve de 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Metrekare birim fiyatı ise 4 bin dolardan başlıyor. 


Çengelköy Park fiyatları rezidans dairelerde metrekare birim olarak 3 bin dolardan...