29 / 04 / 2024

Çengelköy Park Üsküdar ödeme

Çengelköy Park Üsküdar ödeme

Çengelköy Park Üsküdar projesinde yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor, 230 metrekareye çıkıyor

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar Metrosu 29 Ağustos'ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Hilmi Türkmen: Üsküdar'da plan sorununu çözdük!

2 yılda Üsküdar’a kazandırılan 200 eserin sunumunu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlara sorunların çözümü noktasında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Üsküdar’da nefes alan, Üsküdar’a nefes vermeli” dedi.

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme Haberi

Çengelköy Park Üsküdar ödeme

Çengelköy Park projesi, Anadolu Yakası içinde Üsküdar Bölgesi'nde Çengelköy'de inşa ediliyor. Proje; Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından yükseliyor. 


Çengelköy Park Üsküdar satılık daire seçenekleri rezidanslarda 1+1'den 5+1'e kadar değişirken villalarda 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı. 


86 villadan meydana gelen projede 73 rezidans daire ile 11 dükkan bulunuyor. Çengelköy Park Üsküdar teslimleri 24 ay sonra yapılacak. 


Projedeki dairelerin alanları 60 metrekare ile 230 metrekare ve villaların alanları ise 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. 


Çengelköy Park Üsküdar fiyatları!

Projedeki rezidansların metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan

Villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan 

Villaların normal fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. 


Çengelköy Park Üsküdar iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: