21 / 05 / 2024

Cengiz Çapoğlu

Cengiz Çapoğlu

ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çapoğlu, Cemil Çapoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İstanbul'un göbeğinde Cengiz İnşaat için özel imar planı!

Cengiz İnşaat’ın merkez binası önündeki Altunizade 2 ada 31,63 ve 64 No’lu parsellerde yer alan 2 katlı 3 adet konut, riskli yapı kararı aldırtılarak yıktırılmıştı. Şimdi yıktırılan binaların arazisine 4 katlı “Özel Sosyal Tesis” yaptırılmak isteniyor.

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor!

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında ''Yeni AKM projesinin inşaat çalışmaları''nı kaleme aldı. İşte o yazı...

Cengiz Çapoğlu Haberi

Cengiz Çapoğlu

ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çapoğlu, Cemil Çapoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü sanayi yapıları fabrika binaları atölyeler depo özel antrepo çelik inşaat bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak.


ACC Enerji Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Ürkmez Sokak,...