16 / 05 / 2024

Cengiz Elmas

Cengiz Elmas

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi!

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İlk etabı 312 adet daireden meydana gelen projede toplamda 2 bin 500 adet konut yer alacak.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi!

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Penthouse dairelerin de yer aldığı proje İzmir Mavişehir bölgesinde inşa ediliyor.

Cengiz İnşaat'tan İzmir'e yeni proje!

Mavişehir Carrefour ve Taypark'a yakın konumda inşa edilecek olan 2.500 konutluk Cengiz İnşaat Mavişehir projesinin ilk etabında 312 konut bulunuyor. Projenin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor...

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Altan Elmas'tan yeni şirket!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas'la Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 50 bin TL'lik sermaye bedeliyle kurdu...

Dandin İnşaattan Kayseri' ye 3 yeni proje! Elmas Konakları!

Dandin İnşaat tarafından hayat geçirilen Elmas Konakları projesi 3 etaptan oluşuyor. Yeni hayata geçecek olan projeler 2016 yılına kadar teslim edilmesi bekleniyor. Proje Kayseri' de yükseliyor.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Bakan Işık'tan Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili açıklama!

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, milletvekili olduğu Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın hizmete girmemesiyle ilgili eleştiriler alan Bakan Fikri Işık, havaalanı ile ilgili son duruma açıklık getirdi.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Manisa'da Cengiz Ergün'e arsa ihalesine katılma yetkisi neden verilmiyor?

MANİSA Büyukşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısına Uncubozköy Mahallesindeki 41 bin 27 bin metrekarelik ortaklı arsanın izale-i şuyu satış ihalesine Büyukşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e katılma yetkisinin verilmemesi konusu damgasını vurd

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Cengiz Elmas Haberi

Cengiz Elmas

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.


Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...