02 / 05 / 2024

Cengiz holding altın madeni

Cengiz holding altın madeni

Cengiz Holding Kaz Dağı'nın Halilağaköyü yakınlarında Kanadalı Liberty Gold ve Teck Resorurces’a ait altın bakır madenini 55 milyon dolara satın aldı. 

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye başladı. Gözler altına çevrilirken Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının geleceği net rakamı açıkladı. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Elinizdeki altınları bozdurmayın!

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Cengiz Holding'in acı günü! Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Ahmet Cengiz, Ekrem Cengiz, Şeref Cengiz, Asım Cengiz ve Kazım Cengiz'in anneleri Hacı Şöhret Cengiz vefat etti.

Cengiz Holding'ten vergi borcu silindi iddialarına yanıt!

Cengiz Holding, grup şirketlerinden Cengiz İnş. San. ve Tic. AŞ’nin vergi borcunun haksız olarak silindiğine ilişkin olarak bir açıklama yaptı.

Cengiz Holding'den koronavirüs salgınıyla mücadeleye 34 milyon lira destek!

Cengiz Holding, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek olmak için 34 milyon lira bağışladı.

Cengiz Holding'in British Steel için hazırda bekliyor!

  Cengiz Holding'in gözü British Steel'de. British Steel'ın Çinli Jingye Group'a satışının gerçekleşmemesi durumunda Cengiz Holding'in devreye gireceği bildirildi...

Cengiz Holding çelik British Steel ile mi ilgileniyor?

İngiltere'ye ait çelik şirketi British Steel'ın Çinliler tarafından satın alındığı iddia edilmişti. Şirketin satışında çıkan sorunlardan dolayı Cengiz Holding’i de satış masasında tuttuğu söylendi...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Cengiz Holding, Kaz Dağı'nda maden satın aldı!

Cengiz Holding Kaz Dağı'nın Halilağaköyü yakınlarında Kanadalı Liberty Gold ve Teck Resorurces’a ait altın bakır madenini 55 milyon dolara satın aldı. 

Cengiz Holding, 2023'e kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Cengiz Holding Genel Müdür Yardımcısı Murat Ergönül, Eti Bakır ve Eti Alüminyum'a 2023'e kadar yapılacak 1 milyar dolarlık yeni yatırımla sanayi tesislerinde toplam istihdamlarının 10 bin kişiye ulaşacağını açıkladı. 

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Cengiz holding altın madeni Haberi

Cengiz holding altın madeni

Kanadalı Liberty Gold ve Teck Resorurces’a ait Halilağa Altın Madeni, 55 milyon dolara Cengiz Holding’e satıldı. Evrensel’de yer alan habere göre, Kaz Dağı’nın Halilağaköyü yakınlarında, ormanlık bir alanda faaliyet gösteren altın bakır madenini Cengiz Holding aldı. 

Satın alamaya ilişkin Liberty Gold tarafından borsaya “Türkiye’nin kuzeybatısındaki Biga ilçesinde bulunan bakır altın porfir yatağını Türkiye’de satmak için kesin anlaşma imzalandı” açıklaması yapıldı.Satıcı şirketin açıklamasında altın madeni projesini Cengiz Holding’e 55 milyon dolara sattığı bilgisi verildi. Cengiz Holding bu miktarı iki yıl boyunca üç aşamada ödeyecek. Halilağayı Cengiz Holding’e satan Liberty yine Kaz Dağı’nda bulunan Kayalıdağ TV Kulesi projesini ise elinde tutmaya devam ediyor. Öte yandan Ticaret Sicil Gazetesine göre yaklaşık 35 milyon Türk lirası sermayesi bulunan şirket sadece Halilağa altın madenini 55...