30 / 06 / 2024

Cengiz Özbuğan

Cengiz Özbuğan

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Cengiz Özbuğan, Ahmet Özbuğan ortaklığında kuruldu.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Near Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Near Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Erdoğan tarafından Şişli'de kuruldu. 

Cengiz Holding, sanayiye 1 milyar dolar daha yatıracak!

Cengiz Holding, 2023 yılına kadar sanayide 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Şirket, İstanbul Havalimanı'nda imzası bulunan beş şirketten oluşan konsorsiyuma liderlik ediyor...

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Yılmaz Erdoğan: Hiç yatırım yapmadım!

Cengiz Semercioğlu köşesinde Yılmaz Erdoğan ile röportajını yayımladı. Semercioğlu'nun yatırımlarla ilgili sorununa şöyle yanıt verdi:

Cengiz Özbuğan Haberi

Cengiz Özbuğan

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Cengiz Özbuğan, Ahmet Özbuğan ortaklığında kuruldu.


Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve...