20 / 05 / 2024

Cengiz Özer

Cengiz Özer

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Büyükçekmece, Kumburgaz Mahallesi, İlk Durak Sokak'ta kuruldu.

Şahane Villa Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Villa Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Şişhane, Meşrutiyet Caddesi Ersoy Han'da kuruldu

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Büyükçekmece, Kumburgaz Mahallesi, İlk Durak Sokak'ta kuruldu.

Fırat Özer kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Fırat Özer kimdir? Fırat Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fırat Özer 'in biyografisi..

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

5-C otoyolunun Vlakovo-Tarçin kısmını Cengiz İnşaat inşa etti!

Macaristan'dan başlayıp Bosna Hersek'e, oradan da Adriyatik Denizi'ne uzanacak 5-C otoyolunun, Bosna Hersek sınırları içerisindeki en zor bölümlerinden biri olan VlakovoTarçin kısmı Türk firması Cengiz İnşaat tarafından tamamlandı.

Cengiz Urkun kimdir?

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in babası Fahri Aközer vefat etti!

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in sevgili babası Fahri Aközer vefat etti. Fahri Aközer'in Cenazesi, 26.09.2014 Cuma günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir.

Uğur Özer Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven kimdir? Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Özer Özgüven'in biyografisi..

Cenk Cengiz Sertel: İşçilerin güvenliği yabancılara emanet!

Asansör faciası ile yeniden ülke gündemine oturan güvenlik sektöründe, yatırımcı profili açısından yerli firmalar aleyhine bir değişim yaşanıyor. Radiks İş Güvenliği Ekipmanları’nın Genel Müdür Yardımcısı Cenk Cengiz Sertel konuyu değerlendirdi.

Anadolu Jet Cengiz Topel Havaalanı'ndan çekildi!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Cengiz Topel Havaalanı'na uçan kalmadı!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Taner Yıldız: 100 megavatlık yüzer santralle Gazze'de enerji üreteceğiz!

TanerYıldız: "Kısa vadede gerekli izinlerin oluşmasıyla 100 megavatlık yüzer bir santralin, geminin oraya özel sektör aracılığıyla ulaştırılması ve Gazze'de bir balıkçı limanında demirleyerek enerji üretilip verilmesini amaçlıyoruz" dedi

Cengiz Ergün: Gediz çevresi sanayileşmemeli!

İmar planı değişikliklerinin Gediz'in kaderini belirleyeceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gediz çevresinin sanayileşmesinden ziyade, imar planlarının yeni sanayi alanları üretecek şekilde hazırlanması gerektiğine inanıyorum." dedi

Cengiz Özer Haberi

Cengiz Özer
MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-YAPI a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme,...