06 / 05 / 2024

Cengiz Ünder kimdir

Cengiz Ünder kimdir

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Mint Otelcilik Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mint Otelcilik Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Önder tarafından kuruldu. 

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Cengiz Ünder kimdir Haberi

Cengiz Ünder kimdir

Futbolcu Cengiz Ünder, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Roma'da geceye damga vurdu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 45+2'de sol kanattan gelişen Roma atağında Patrick Schick'in pasına hareketlenen milli oyuncu altı pas üzerinde bomboş kalmıştı. 21 yaşındaki oyuncu buna karşın meşin yuvarlağı ağlara göndermemişti.

Kaçan fırsatın ardından büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Cengiz Ünder, ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı. İspanya'nın ünlü medya kuruluşlarından AS'ta çalışan ve Real Madrid'i takip eden ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, 2-0 kazanılan maç sonrası şu açıklamalarda bulundu: "Grup liderini geçtik ve biz Avrupa'nın krallarıyız. Yaşasın Türkiye! Ünder, sana bir ev alacağım."