27 / 04 / 2024

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.



Birinci transfer döneminin sona erdiği Süper Lig'de en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcu Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder oldu.

EN PAHALI İSİM CENGİZ ÜNDER

Transfer dönemi bitene kadar kulüplerin Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gerçekleştirdiği bildirimler ve resmi açıklamalara göre, Fransa'nın Marsilya takımından Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil edilen milli futbolcu Cengiz Ünder'e 15 milyon avro bonservis bedeli ödendi.

  Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

EN PAHALI 10 FUTBOLCUDAN 5'İ FENERBAHÇE'DE

Kadrosunu 13 isimle güçlendiren Fenerbahçe, aynı zamanda, önemli satışlar da gerçekleştirerek bütçesini dengeledi. Cengiz Ünder, 15 milyon avro ile en fazla bonservis ücreti ödenen futbolcu oldu. Bunun yanı sıra, Szymanski, Fred, Becao ve Livakovic transferleri de bu sezon kulüplerin gerçekleştirdiği transferler arasında bonservisine en fazla rakamların ödendiği oyuncular olarak kayıtlara geçti.

ÖDENEN BONSERVİSLER

Öte yandan, Fenerbahçe, Szymanski için 9 milyon 750 bin avro bonservis bedeli öderken, Fred için 9 milyon 743 bin 589 avro bonservis bedeli ödedi. Yine Becao için 8 milyon 312 bin 500 avro ve kaleci Dominic Livakovic için de 6 milyon 650 bin avro bonservis bedeli ödedi.

2’İNCİ EN PAHALI FUTBOLCU ICARDI

Bununla birlikte, kadrosunu Zaha, Tete, Ndombele, Sanchez, Hakim Ziyech gibi isimlerle güçlendiren Galatasaray, en fazla bonservis bedelini geçen sezon kiralık olarak kadrosuna katan Arjantinli golcü Mauro Icardi için ödedi. Icardi için sarı-kırmızılı kulübün kasasından 10 milyon avro çıkacağı ifade edildi.

 Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

GALATASARAY'IN TRANSFERLERİ

Galatasaray, Tottenham'dan kadrosuna dahil ettiği Kolombiyalı oyuncu Davinson Sanchez için de 9 milyon 500 bin avro harcayacak. Galatasaray, futbolcuyla bir senesi opsiyonla 5 senelik anlaşma yaptığını duyururken, bonservis bedelinin de 5 sezona yayılmış taksitlerle ödeneceğini belirtti. Tottenham'dan bu sezon için bedelsiz bir şekilde kiralanan Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'nin satın alma opsiyonunun kullanması halinde ise Galatasaray’ın kasasından 15 milyon avro bonservis bedeli çıkacak.

BEŞİKTAŞ'IN EN PAHALI YILDIZI RASHICA

Beşiktaş'ta bu sezon en ses getiren transfer Milot Rashica oldu. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık forma giyen 27 yaşındaki furbolcunun bonservisini Norwich'ten 5 milyon 250 bin avro karşılığında aldı. Aynı zamanda, bu oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Emekli maaşına yüzde 39,61 zam! Yeni yılda en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! İşte kuruşu kuruşuna zamlı maaşlar

Bakan Şimşek’ten çok konuşulacak açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Öğrencilere 1.500 TL destek müjdesi! Başvuruyu yapan parayı kapacak!  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön