02 / 05 / 2024

Cengiz Zeybek

Cengiz Zeybek

Cengiz Zeybek "Adana'nın her geçen gün daha ileriye gitmesi için, güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum." dedi.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Zeybek Köprülü Kavşağı'nda fore kazık imalatlarına başlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Zeybek Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceledi.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Kale Grubu'nun acı günü: Cengiz Lostar vefat etti!

Kale Holding A.Ş. emeklilerinden Grup İştirakler, Ortaklar ve Menkul Kıymetler Koordinatörü Cengiz Lostar hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

Cengiz İnşaat vergi rekortmenleri listesinde 32 basamak yükseldi!

GİB'in açıkladığı 2015 yılı vergi rekortmenleri listesinde Cengiz İnşaat yükselişini sürdürüyor. Cengiz İnşaat, bir yıl içerisinde karını yaklaşık 3'e katlayarak rekortmenler listesinde 32 basamak birden yükseldi.

Cengiz Holding'e satılan Fethipaşa Korusu TBMM gündeminde!

İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi..

Cengiz İnşaat, Fethi Paşa Korusu’nda inşaata başlayacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Melih Aşık bugünkü yazısında Cengiz Holding'in Fethi Paşa Korusu'yla ilgili açıklamasına yer verdi. İşte Melik Aşık'ın o yazısı...

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

Cengiz Zeybek Haberi

Cengiz Zeybek

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


AKAMDER Adana ya yeni atanan il Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek e yaptığı hoş geldiniz ziyaretinde sıcak ve samimi bir ortam hakim oldu. Aynı zaman da Adana lı olan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Adana nın yabancısı olmadığını doğup büyüdüğü bu toprakların artık bir an önce adli vakalarla anılmaması gerekliliğine dikkat çekti. 

Ziyarette AKAMDER Başkanı Adana Emniyet müdürü Cengiz Zeybek'e başarı dileklerini ilettikten sonra,"Adana nın Asayiş konusunda hassas vilayetlerden biri olduğunu dikkat çekti.Bunun bertaraf edilmesinin kaçınılmaz olduğunu bunun içinde kentsel dönüşümün bir fırsat bir şans olduğunun "altını çizdi. Başkan Karslıoğlu "hep birlikte bu şanslığın artık yok edilerek kentsel dönüşüm uygulamalarının şansa dönüştürülmesini" ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti...