18 / 05 / 2024

cenk eren kimdir

cenk eren kimdir

Oturduğu evden sıkılıp Cihangir'den ev alıp yeni evine taşınan Cenk Eren evin bahçesini ve dekorasyonunu kendisi düzenledi. Cihangir parkının muhteşem manzarasına sahip evine küçük bir hamamda yaptırdı...

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cenk Meriç ne zaman genel müdür oldu? hangi şirkette CEO olarak çalışıyor?

Cenk Meriç kimdir? Hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor? İşte Cenk Meriç’in biyografisi...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Cenk Alper kimdir?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Tümer kimdir?

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Uğur Şeren kimdir?

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren kimdir? Uğur Şeren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Şeren, ne zamandan beri bu görevde çalışıyor?

Erhan Yüksel kimdir?

Mimar Erhan Yüksel, 2011 yılında E.Y. Mimarlık ve Tasarım Ofisi'ni kurdu. Erhan Yüksel, Klas-A Mimarlık, Eren Yorulmazer Mimarlık, Tansaş, Migros ve Kiler Holding’de tecrübe kazandı. Peki Erhan Yüksel kimdir? İşte biyografisi...

cenk eren kimdir Haberi

cenk eren kimdir


UZUN yıllardır Cenk Eren ile Cihangir'de komşuyuz. Ama Cenk oturduğu evinden sıkıldı ve değiştirmek istedi. Uzun zamandır da güzel manzaralı bir yer arıyordu. Sonunda buldu ve bu sefer de inşaat işlerine girişti. Her konuşmamızda da evi tamamen değiştirdiğinden bahsediyordu. Geçen gün hayırlı olsun demeye uğradım. Girer girmez uzun bir süre ağzım açık kaldı. 


Manzaralı bir eve taşındığını biliyordum ama bu kadar güzeline Cihangir'de hiç denk gelmemiştim. Bir tek Cihangir parkanın muhteşem bir manzarası vardır. Onun dışındaki evlerde böyle tam görebilmeniz çok zor. Gerçekten manzarayı anlatmaya kelimeler yetmez. Görmeniz lazım. Ben Cenk'in yerinde olsam bazı program çekimlerimi evin balkonunda yaparım. Gerçekten harika bir manzara. Tablo gibi. 


İstanbul'u izlemeye doyamıyorsunuz. Evin içini de gerçekten çok sade ve güzel döşemiş. Ama ben en çok...