02 / 05 / 2024

Cenk Eren Cihangir'deki evinin içine küçük bir hamam yaptırdı!

Cenk Eren Cihangir'deki evinin içine küçük bir hamam yaptırdı!

Oturduğu evden sıkılıp Cihangir'den ev alıp yeni evine taşınan Cenk Eren evin bahçesini ve dekorasyonunu kendisi düzenledi. Cihangir parkının muhteşem manzarasına sahip evine küçük bir hamamda yaptırdı...




UZUN yıllardır Cenk Eren ile Cihangir'de komşuyuz. Ama Cenk oturduğu evinden sıkıldı ve değiştirmek istedi. Uzun zamandır da güzel manzaralı bir yer arıyordu. Sonunda buldu ve bu sefer de inşaat işlerine girişti. Her konuşmamızda da evi tamamen değiştirdiğinden bahsediyordu. Geçen gün hayırlı olsun demeye uğradım. Girer girmez uzun bir süre ağzım açık kaldı. 


Manzaralı bir eve taşındığını biliyordum ama bu kadar güzeline Cihangir'de hiç denk gelmemiştim. Bir tek Cihangir parkanın muhteşem bir manzarası vardır. Onun dışındaki evlerde böyle tam görebilmeniz çok zor. Gerçekten manzarayı anlatmaya kelimeler yetmez. Görmeniz lazım. Ben Cenk'in yerinde olsam bazı program çekimlerimi evin balkonunda yaparım. Gerçekten harika bir manzara. Tablo gibi. 


İstanbul'u izlemeye doyamıyorsunuz. Evin içini de gerçekten çok sade ve güzel döşemiş. Ama ben en çok hamama takıldım. Cenk Eren evin içine küçücük bir hamam yapmış. Banyosunu tamamen hamama çevirmiş. Cenk, "Ben hamam hastasıyım. Her gün gitsem giderim. O yüzden de burayı böyle bir inşaata çevirmişken hamamı da yapayım dedim" diyor. Yoksa evin içinde öyle başka büyük bir lüks yok. Ev sade eşyalar olarak ama tek lüks hamamıymış efendim. Bu sene "Çeşme-Bodrum'a gitmeyeceğim" diyerek evinde tatil yapan Cenk Eren 9 Ağustos'ta bayramda da Alaçatı Masquerade'de sahneye çıkacak. Sonra da Cunda'ya tatile gidecekmiş. 


Esin Övet/ Habertürk Gazetesi


Geri Dön