17 / 05 / 2024

cenk erenin hamamı

cenk erenin hamamı

Oturduğu evden sıkılıp Cihangir'den ev alıp yeni evine taşınan Cenk Eren evin bahçesini ve dekorasyonunu kendisi düzenledi. Cihangir parkının muhteşem manzarasına sahip evine küçük bir hamamda yaptırdı...

Cenk Ünlü: Didim Belediyesi konut üretmesin, arsa tahsis etsin!

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu...

Türk hamamı mı, Roma hamamı mı?

İtalya 'da en kuzeyden güneye inerken her iki dil arasında ki birbirine benzer kelimeler dikkatimizi çekiyordu. Mesela Roma İmparatorluğunda " Hamam " ın önemini anlıyorduk.

300 yıllık hamam kazara yıkıldı!

İstanbul’daki tarihi eserlerin önemli bir kısmı 19. yüzyıldaki modernleşme hareketiyle yok oldu. Örneğin, 17. yüzyıldan kalma Abbas Ağa Hamamı, yol geçecek diye yanlışlıkla yıkıldı. İşte günümüze kadar ulaşamayan eserlerin ilginç hikâyeleri...

İzmit'teki Yeni hamam restore edilecek!

Şimdiye kadar çok sayıda tarihi eseri restore ettirerek gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan İzmit Belediyesi, Hacıhasan Mahallesi’nde bulunan ve harabe halindeki tarihi hamamın restore edilmesi için harekete geçti.

1971 yılında Barbaros'un hamamı satışa çıkarılmış!

1971 yılında Barbaros Hayrettin Paşa adına Mimar Sinan tarafından yaptırılan Zeyrek'te bulunan Çinili Hamam satışa çıkarılmış. Sahipleri, parasızlıktan tamir ettiremeyecek durumda oldukları için hamamı satışa çıkarmışlardır.

Tuzla'ya yap işlet devret modeli ile hamam yapılacak! İhalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi; Köyiçi mevkiinde yer alan hamam inşa edilmesi işini ihaleye çıkarıyor. Yap- işlet-devret modeli ile yapılacak işin ihalesi; 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediye Hamamı ihalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi, Köyiçi mevkiindeki İstanbul II Numaralı Yenileme Alanları Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafında onaylanan hamam projesini yap - işlet - devret modeli ile ihaleye çıkardı...

1965 yılında restore edilen Galatasaray Hamamı'nın açılışı yapılmış!

Bir milyon liraya restore edilen tarihi Galatasaray Hamamı, Haşim İşcan'ın da katıldığı merasimle hizmete açılmış. Hamam sahibinin teklifi üzerine misafirler yıkanmışlar. Yoldan geçen vatandaşlar da bu fırsatı kaçırmamışlar.

236 yıllık Beylerbeyi Hamamı 11.3 milyona satışa çıkarıldı!

İstanbul Beylerbeyi'nde sanatçı ve elit kesimin müdavimi olduğu tarihi Beylerbeyi Hamamı; içindeki iki katlı ahşap köşk, iki katlı taş bina ve müştemilatı ile birlikte satılıyor.

Beylerbeyi Hamamı 11.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Sultan I. Abdülhamid'in annesi Rabia Sultan için yaptırılan 236 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı'nın 65 yıllık sahibi Türkan Bal, diğer hissedarlarla restorasyon konusunda anlaşamayınca hamamı 11.3 milyon TL'ye satışa çıkardı..

Ankara Hamamönü’nde konak yangını korkuttu!

Ankara'da Hamamönü’ndeki tarihi konakta çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Biri restoran iki binanın zarar gördüğü yangının ardından, kundaklama iddiasıyla ev sahibinin oğlu gözaltına alındı.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

Tarihi İsmail Zühtü Paşa Hamamı restorasyon karşılığı kiralanacak!

Altunizade semtine adını veren tarihi Altunizade İsmail Zühtü Paşa Hamamı, çöplük olmaktan kurtuluyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, tarihi hamamın yer aldığı alanı restorasyon karşılığı kiralayacak...

cenk erenin hamamı Haberi

cenk erenin hamamı


UZUN yıllardır Cenk Eren ile Cihangir'de komşuyuz. Ama Cenk oturduğu evinden sıkıldı ve değiştirmek istedi. Uzun zamandır da güzel manzaralı bir yer arıyordu. Sonunda buldu ve bu sefer de inşaat işlerine girişti. Her konuşmamızda da evi tamamen değiştirdiğinden bahsediyordu. Geçen gün hayırlı olsun demeye uğradım. Girer girmez uzun bir süre ağzım açık kaldı. 


Manzaralı bir eve taşındığını biliyordum ama bu kadar güzeline Cihangir'de hiç denk gelmemiştim. Bir tek Cihangir parkanın muhteşem bir manzarası vardır. Onun dışındaki evlerde böyle tam görebilmeniz çok zor. Gerçekten manzarayı anlatmaya kelimeler yetmez. Görmeniz lazım. Ben Cenk'in yerinde olsam bazı program çekimlerimi evin balkonunda yaparım. Gerçekten harika bir manzara. Tablo gibi. 


İstanbul'u izlemeye doyamıyorsunuz. Evin içini de gerçekten çok sade ve güzel döşemiş. Ama ben en çok...