15 / 05 / 2024

Cenk Kangöz asıl mesleği nedir

Cenk Kangöz asıl mesleği nedir

Cenk Kangöz, mimarlık okudum, bitirdim. Sonra Fransa’ da iki senelik Uluslararası İlişkiler programı aldım. “Ben bu işi yapmayacağım, ben içimdeki işi yapacağım, oyuncu olacağım” dedim...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Gram altının patlayacağı asıl tarih belli oldu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Dudağınız uçuklayacak!

Altının ons fiyatı bugün itibariyle 6 ayın zirvesini görürken, gram altının patlayacağı asıl tarih belli oldu. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Dudağınız uçuklayacak...

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Son zamanlarda değer kaybeden dolar kuru için yatırımcılar tüm ümidini yitirmeye başlarken, ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı.

Recep Özer: Esenler'in asıl sorunu kentsel dönüşüm!

Esenler'deki sorunların çözümünün de makyaj olmadığını belirten Meclis Üyesi Özer, Esenler'in asıl meselesinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bağımsız bölümler için tadilat ruhsatı alınmayacak!

İnşaat alanını artırmayan, silüeti, baruhsatla inşasına başlanan yapılarda, yapı inşaat alanını artırmayan, silüeti ve bağımsız bölüm birim alanını etkilemeyen, taşıyıcı sistemi etkilemeyen değişiklikler, "tadilat ruhsatı alınmadan" yapılabilecek..

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nde 4 ayda 292 bağımsız bölüm yıkılacak!

Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eski Sanayi Bölgesi'nde 4 ayda 292 bağımsız bölümün yıkımını tamamlayarak, 1. Etapta Birinci Bölümünün en kısa sürede temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Adana'da inşaatın 6. katında asılı kalan işçi düştü!

Adana'da inşaatın 6. katında asılı kalan işçi düştü. 50 yaşındaki Ömer Sönmez, çalıştığı inşaatın 6’ncı katta duvar örerken dengesini kaybedince tuğla taşıyan yük asansörüne asılı kaldı. Sönmez, gücü tükenince düşüp öldü.

Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi'ne yazı gönderdi. Vali Öz gönderdiği yazıda, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi. Öz 'Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın' dedi.

Evi doğru aydınlatmak mutluluk hormonu salgılamanızı sağlıyor!

Yazı geride bırakıp kış aylarına hazırlanmaya başladığımız bugünlerde, evlerimizi değişen günlük yaşam stilimize ve mevsimsel şartlara göre düzenlemenin de zamanı geldi. Evi doğru aydınlatmak mutluluk hormonu salgılamanızı sağlıyor.

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Bekir Zıngıl tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez'de kuruldu.

Cenk Kangöz asıl mesleği nedir Haberi

Cenk Kangöz asıl mesleği nedir

‘Medcezir’de ‘Hasan’ karakterine hayat veren Cenk Kangöz, farklı kötü karakterleri oynamaktan zevk aldığını söylüyor. Oyunculuk tutkusu için baba mesleğini bırakan Kangöz, “Bu işi yapmayı kalpten istedim” diyor.


33 yaşından sonra oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?

Ortaokul ve lise yıllarında tiyatroya aşıktım ve devamlı bu işin için içinde olmak istiyordum. Tiyatroya aşkım da annemle gittiğim ‘Lüküs Hayat’la başladı. O oyunu izledikten sonra gözlerim dolmuştu, burnum sızlamıştı. “Ben de orada olmak istiyorum” demiştim. Rahmetli babam mimardı, o da beni devamlı mimar olmam yönünde teşvik ediyordu. O yüzden mimarlık okudum, bitirdim. Sonra Fransa’da iki senelik Uluslararası İlişkiler programı aldım. İstanbul’a döndüm, ev ve aile işimizle ilgilendim. Ne zaman ki 33 yaşına geldim, “Ben bu işi yapmayacağım, ben içimdeki işi yapacağım, oyuncu olacağım” dedim ve...