06 / 07 / 2024

Cenk Mengünoğul

Cenk Mengünoğul

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi hedeflenen Rota Aydınoğlu projesinde ister 60 ay vade farksız, ister peşin alımlarda 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün..

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.

İşte Cenk Tosun'un İngiltere'deki yeni evi!

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Çetal tarafından kuruldu.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:485!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:485 kapsamında bazı maddelerde değişikliğe gidildi. Tebliğ bugün Resmİ Gazete'de yayınlandı...

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Rota Aydınoğlu fiyat!

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu Küçükyalı projesi 2019 yılı Ağustos ayına teslim edilmeye hazırlanıyor. Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat listesi 230 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe'de 230 bin TL'ye!

Toplam 439 konuttan meydana gelen Rota Aydınoğlu Maltepe projesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor...

Ala Aydınoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Aydınoğlu İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Lokman Aydın ve Ateş Turan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cenk Mengünoğul Haberi

Cenk Mengünoğul

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.


Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...