02 / 07 / 2024

Cenk Ova

Cenk Ova

Nape İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cenk Ova ve Yunus Kobilay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, Tepeören Mahallesi, Hikmet Sokak'ta kuruldu.

Balçova arsa mağdurları Aziz Kocaoğlu'na seslendi!

İzmir ve Balçova belediyelerinin yaptığı iddia edilen 4 milyar liralık rantı iptal ettiren ve pazartesi günü belediyeyi basan Balçova’daki arsa mağdurları, yine belediye önünde toplandı. vatandaşlar, “Arkamızdan konuşma, çık karşımıza” dedi.

Amasya Taşova'da 850 konut yenilendi!

Taşova kendiliğinden oluşan kentsel dönüşümü başardı. Çok katlı TOKİ konutlarını aratmayan konut inşaatları yükseldi. Alt yapı, doğal gaz, Bulvar ,Yeşilırmak ıslahı ile Taşova adeta yenileniyor.

Balçova Arsa Mağdurları belediye önünde eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir ve Balçova belediyelerinin yaptığı imar düzenlemesiyle 2 milyar lira rant sağladığını iddia eden Balçova Arsa Mağdurları, Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Düzce Gümüşova'da 5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gümüşova Belediye Başkanlığı, Gümüşova ilçesi, Selamlar Köyü'nde bulunan 3 sanayi arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 32 bin 363 TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

Bingöl'deki Karlıova ve Solhan yolu sıcak asfaltla kaplanacak!

Karayolları Bölge Müdürü Gülşen, “90 kilometrelik Bingöl-Karlıova-Erzurum ve 70 kilometrelik Bingöl-Solhan- Muş yolu bitümlü Sıcak Karışım asfalt yapılacak” dedi.

Balçova Teleferik 5 Nisan'da açılıyor!

Beklentilerin çok üzerinde yolcu taşıması nedeni erken bakıma alınan Balçova Teleferiği'nin bir sonraki periyodik bakımlarının da tamamlandığı, 5 Nisan Salı gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyalı Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyalı Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Pendik, Orhangazi Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi'nde açıldı.

Urla Balıklıova'da 74 evin yıkımı gerçekleşti!

İzmir Urla’nın Balıklıova Mahallesi’ndeki yirmişer metrekarelik 74 ev yıkıldı. Urla Belediyesi, davalık olan yapıları, yürütmenin durdurulması kararı olmamasının oluşturduğu imkan ile yıkım hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden yıktı.

Urla Balıklıova'da yıkım gerginliği!

İzmir Urla’ya bağlı Balıklıova Mahallesi’nde yıkım gerginliği yaşandı. Vatandaş kaçak villalardan önce kendi evlerinin yıkılmaya çalışılmasına isyan etti.

Cenk Ova Haberi

Cenk Ova

Nape İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cenk Ova ve Yunus Kobilay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, Tepeören Mahallesi, Hikmet Sokak'ta kuruldu.


Nape İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve  bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c) Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f)Komisyon...