06 / 05 / 2024

Cennet Çocukları

Cennet Çocukları

RE/MAX Türkiye, Ayça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne destek oldu. RE/MAX Türkiye YKB Goldştayn, "Amacımız, sosyal sorumlulukta farkındalık oluşturmak" dedi.

RE/MAX'tan Cennet Çocukları’na destek!

RE/MAX Türkiye, Ayça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne destek oldu. RE/MAX Türkiye YKB Goldştayn, "Amacımız, sosyal sorumlulukta farkındalık oluşturmak" dedi.

Metrobüs Cennet Durağı ne zaman açılacak?

22 Haziran Pazar gününden itibaren yaya altgeçidi ve engelli erişimi için onarılacak Metrobüs Cennet Durağı kapatıldıktan 45 gün sonra yani 6 Ağustos'ta tekrar kullanıma açılacak.

Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu yenileniyor!

İBB Küçükçekmece/Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonuna konforlu bir yaya ve engelli erişimi sağlamak amacıyla, mevcut yaya üstgeçidi yerine, D-100 Karayolu altına yeni bir yaya altgeçidi yapıyor. Altgeçit ana gövde olarak tamamlandı.

Çocuklar Gülsün Diye derneği Manavgat'ta anaokulu açtı!

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunun açılışını Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Antalya'da açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 22. Anaokulu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Okul yapımını Bulut Ailesi’nin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye Muazzez - Abbas TANRIVERDİ Anaokulu" yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı

Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısında babalarına seslendi!

Soyak, Babalar Günü’nde babaları unutmadı! Babalar Günü’nde Soyak çalışanlarının çocukları kamera karşısına geçerek babalarına seslendi. #benimbabam hastaig’ine en iyi 3 iletiyi girenler de çeşitli hediyeler kazandı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. anaokulunu Antalya'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 22. Anaokulunu Antalya'nın Manavgat ilçesinde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 14 Haziran’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Cennet Koru projesi yoğun ilgi görüyor!

Cennet Koru projesinde geçtiğimiz hafta başlayan satışlara yoğun ilgi geliyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Burkina Fasolu Çocuklar ve Soma Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) ve Belwet Derneği işbirliğinde Burkina Faso’da "Burkina Fasolu Çocuklar ve Soma Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu...

İMİB, Somalı madenci çocukları için kampanya başlattı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Soma’da yaşanan maden kazası sonucunda hayatını kaybeden madencilerin ailelerine ve çocuklarına destek olmak amacıyla bağış kampanyası başlattı. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, 1 milyar TL toplamayı hedeflediklerini

Cennet Koru projesi haftasonu satışta! Metrekaresi 3 bin TL!

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL’den başlıyor...

Beykoz'da çocuklar için trafiği sevdiren park kuruluyor!

Beykoz'da çocuklar için trafiği sevdiren park kuruluyor. Beykoz’da çocuk ve ilköğretim öğrencilerine trafik bilgisi vermek ve kurallara uyma alışkanlığı kazandırmak amacıyla trafik eğitim parkı kuruluyor.

Cennet Çocukları Haberi

Cennet Çocukları

RE/MAX Türkiye, Ayça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 'Cennet Çocukları' çalışmasına destek oldu. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Cennet Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü ile spor ve yaşam programlarıyla engelli bireyleri hayata hazırlamak hedefleniyor. RE/MAX Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Benjamin Goldştayn, "Amacımız, sosyal sorumlulukta farkındalık oluşturmak"...