29 / 04 / 2024

Cennet Koy Çökertme

Cennet Koy Çökertme

2014 yılında Muğla Milas Çökerme Turizm Planı hazırlanmıştı ancak bu karara itiraz edildi. Cennet Koy Çökerme'ye imar izni çıkmadı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Cennet-Cehennem obruklarına 10 milyon liralık proje!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezi "Cennet-Cehennem obrukları" için geliştirilen projeyle, 75 metre derinlikteki "Cennet" olarak adlandırılan obruğa asansör, 130 metre derinlikteki "Cehennem" isimli alana da cam seyir terası inşa edilecek.

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

Cennet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Cennet Mahallesi 5668-5669 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıktı..

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Cennet Mahallesi kamuya terkli alana ilişkin itiraz planı bugün askıya çıktı..

Cennet Koru Evleri fiyatları 2017!

Cennet Koru projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde inşa edildi. Cennet Koru Evleri fiyatları 699 bin TL'den başlıyor...

Cennet Koy Çökertme Haberi

Cennet Koy Çökertme

2014 yılında Muğla Milas Çökertme Turizm Planı hazırlanmıştı. İmara açılacaktı ve turizm tesisi yapmak isteyenlerin ilgisi Bodrum Denizciler Derneği ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi plana itiraz etti ve dava açtı. Muğla 1. İdare Mahkemesi'nden çıkan karara göre, imar planını kamu yararına uygun...