06 / 05 / 2024

cennet koyuna izinsiz çalışma başlatıldı

cennet koyuna izinsiz çalışma başlatıldı

Marmaris İlçesi yakınlarındaki Taşlıca Mahallesi, Asardibi Mevkisi'ndeki sadece denizden ulaşımın olduğu, tarihi kalıntıların da bulunduğu 1'inci derece doğal SİT alanı cennet koya, izinsiz olarak yol açılıp, yapılar için çalışma yapıldığı belirlendi.

Cennet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Cennet Mahallesi 5668-5669 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıktı..

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Cennet Mahallesi kamuya terkli alana ilişkin itiraz planı bugün askıya çıktı..

Cennet Koru Evleri fiyatları 2017!

Cennet Koru projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde inşa edildi. Cennet Koru Evleri fiyatları 699 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Cennet Koru 2017 ev fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu'da hayata geçirilen Cennet Koru projesinde güncel fiyatlar 699 bin TL'den başlıyor...

Cennet Koru güncel fiyat listesi 2017!

Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Cennet Koru projesinde teslimler hemen gerçekleştirilecek. Cennet Koru güncel fiyat listesi 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Cennet Koy Çökertme'ye imar izni çıkmadı!

2014 yılında Muğla Milas Çökerme Turizm Planı hazırlanmıştı ancak bu karara itiraz edildi. Cennet Koy Çökerme'ye imar izni çıkmadı.

Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Antalya Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası'nda bulunan Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

cennet koyuna izinsiz çalışma başlatıldı Haberi

cennet koyuna izinsiz çalışma başlatıldı

Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ve Marmaris Belediyesi Encümen kararıyla çalışmalar durdulup, mühürlendi, toplam 38 bin 497 lira para cezası kesildi. Bu rağmen doğa ve tarih talanın yaşandığı bölgedeki çalışmaların devam etmesi, çevrecilerin tepkisine neden oldu.


Marmaris'e 63 kilometre mesafedeki Taşlıca Mahallesi Asardibi Mevkisi'nde karadan ulaşımın olmadığı koyda 3 yıl önce 'Phoenix Beach & Restaurant Bar' hizmete girdi. Önünde bir de iskelesi bulunan ve başta tekneyle gelen turistler olmak üzere günübirlik gelenlere hizmet veren tesise, iddiaya göre, karadan da ulaşımın sağlanması için geçen yıl, izinsiz olarak iş makineleriyle yol açmak için çalışma başlatıldı. Bölge, şantiye alanına döndü. Ancak, tesisin bulunduğu yerin yukarıdan görünmemesi nedeniyle çalışmalar uzunca bir süre farkedilmedi. Açılan yaklaşık 750 metrelik yolun geçen Ocak ayında Taşlıca ile Serçe...