15 / 05 / 2024

Cennet Yalova satışları

Cennet Yalova satışları

9 ticari ünite ve 147 konuttan meydana gelen Cennet Yalova projesi Yalova’ya değer katacak...

KentPlus Yalova'da satışlar başladı!

OSMANGAZİ Köprüsü ile değeri artan Yalova’da 400 milyon dolar yatırımla inşa edilen KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı.

Beyttürk İnşaat Yalova projesinde satışlar Mart 2017'de başlayacak!

Geçtiğimiz ay Suudi Kralı Selman Bin Abdülaziz ile birlikte gelen heyette yer alan Kimma Huizama Group, Beyttürk İnşaat ile ortaklık anlaşması imzaladı. Projenin satışları Mart 2017'de başlayacak.

2016 yılında Yalova'da konut satışları yüzde 30 artacak!

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akyol, 2016 yılında Yalova'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını sözlerine ekledi.

Göral Termal Armutlu'da 2. Etap devremülk satışları başladı!

Göral Termal Armutlu, Yalova'da 10 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. 4 blok halinde inşa edilen Göral Termal'de 2. etap devremülk satışları başladı.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Gayrimenkul satışlarında Adana koltuğunu Yalova'ya bıraktı!

Genel Seçim öncesi yavaşlayan konut satışlarında hareketlenme başladı. Konut satış fiyatlarındaki yükselişin geçen ay ki sürprizi Adana, temmuz ayında koltuğunu Yalova'ya bıraktı. İşte son veriler...

Gayrimenkul satışlarında Adana koltuğunu Yalova'ya bıraktı!

Genel Seçim öncesi yavaşlayan konut satışlarında hareketlenme başladı. Konut satış fiyatlarındaki yükselişin geçen ay ki sürprizi Adana, temmuz ayında koltuğunu Yalova'ya bıraktı. İşte son veriler...

Gayrimenkul satışlarında yılın yükseleni Yalova!

12 Haziran’da yapılan Genel Seçim öncesi yavaşlayan konut satışlarında hareketlenme başladı. Haziran ayı rakamları ile vatandaşın yüzü gülerken; yılın ilk 6 ayında sürpriz Yalova’dan geldi.

Beytepe Yalova projesinin satışları tamamlandı!

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Beyttürk İnşaat gerçekleştirmiş olduğu 350 Konutluk ‘’Beytepe Yalova’’ projesinin satışlarını 2 ayda tamamladı. Barman; ‘’Türkiye’de Arap ülkelerine proje üreterek kendimize niş bir alan oluşturduk." dedi.

Cennet Koru projesinde satışlar başladı!

Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat tarafından Küçükçekmece'de inşa edilen Cennet Koru projesinde satışlar başladı. 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor...

Avrupa Konutları Ispartakule 2'de satışlar tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın hayat verdiği Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde tüm konutlar satıldı. Artaş İnşaat, aynı bölgedeki yeni projesi Avrupa Konutları Ispartakule 3'ün satışlarına geçtiğimiz günlerde başladı

Özen Yapı İstanbul Konutları'nda satışlar devam ediyor!

15 katlı tek blokta 30 konuttan meydana gelen İstanbul Konutları Kadıköy'de satışlar devam ediyor

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

Cennet Yalova satışları Haberi

Cennet Yalova satışları

Omran Trk şirketinin inşaat projesi Olan Cennet Yalova'nın örnek daire lansmanı ve yeni satış ofisinin açılışı yapıldı. Proje, 10 bin 800 metrekarelik bir alanda, 9 ticari ünite ve 147 konuttan meydana geliyor.

Cennet Yalova projesinin örnek daire lansmanı ve yeni satış ofisinin açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şerif Tali, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit Yılmaz gibi Yalova’da önde gelen birçok isim katılım gösterdi.

Cennet Yalova İnşaat Projesi Yatırımcılarına Önemli Avantajlar Sağlıyor 

Merkezi konumu ile yatırımcılara ve konut sahiplerine önemli fırsatlar sağlayan Omran Trk şirketinin Cennet Yalova projesi, 10 bin 800 metrekarelik bir alanda, 9 ticari ünite ve 147 konuttan meydana geliyor. Çınarcık’ın merkezindeki...