18 / 05 / 2024

Cenova Marıne Denizcilik adres 

Cenova Marıne Denizcilik adres 

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik ve Naci Erol ortaklığında kuruldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Allseas Marıne Contractors S.A. Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Marıne Solutıons Denizcilik Mühendislik Prodüksiyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Cenova Marıne Denizcilik adres  Haberi

Cenova Marıne Denizcilik adres 

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
DENİZCİLİK a.Her türlü deniz işletmeciliği ve taşımacılığı,gemi kiralama ve komisyonculuğu yapmak. b.Her türlü deniz aracının donanım işlerini yapmak. c.Her türlü deniz aracının bakım,onarım,ikmal,temizlik,boya ve yedek parça işlerini yapmak. d.Her türlü deniz aracına genel kumanya,malzeme,yakıt,yağ ve su temini hizmetleri vermek. d.Her türlü deniz aracına yükleme,boşaltma işleri ile puantörlük ve brokerlik işleri,yakıt kontrol eksperliği yapmak. e.Her türlü hava ve kara taşımacılığı, işletmeciliği ve komisyonculuğu yapmak. f.Deniz ulaşım araçları seyir ve genel emniyet teçhizat sistemleri kurmak, bakım onarım ve kontrol hizmetleri yapmak. g.Deniz terminallerinin ve limanların bakım ve onarım işlerini yapmak. h.Her türlü deniz aracına liman...