29 / 04 / 2024

Center Of Excellence

Center Of Excellence

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Torunlar, Sign of the City Awards'dan 2 ödül aldı!

Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle dikkat çeken Torunlar GYO tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük karma projesi olan Mall Of İstanbul "En İyi AVM", yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan Torun Center ise "En İyi Ofis" ödüllerini kazandı.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri, dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 10 proje "Awards of Merit" ödüllerini, 3 proje de "Awards of Excellence" ödüllerini almaya hak kazandı.

Aziz Torun: Mall of İstanbul Körfez'de tanınıyor!

Torun GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Mall of İstanbul projemiz bölgede tanınıyor. Bu nedenle 5. Levent, Mecidiyeköy'deki Torun Center projelerine ilgi yoğun. " dedi.

Hilton Dalaman Sarıgerme'ye mükemmellik ödülü verildi!

Mükemmellik Ödülü'nü (Brand Awards of Excellence) alan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, bu ödülle "Avrupa'nın en iyi 5 Hilton Oteli"nden biri olduğunu belgeledi.

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Zorlu Center'da Britanya esintileri!

Burberry, dünya çapında başlattığı ‘Art of the Trench’ kutlamalarının Türkiye ayağını Zorlu Center mağazasında gerçekleştirdi. Cemiyet hayatının renkli simaları markanın trenç kotlarıyla davetteki yerlerini aldı....

W İstanbul 2013 Certificate of Excellence ödülünü aldı!

W İstanbul Trıpadvısor’ da seyahat etmeyi seven milyonlar tarafından 2013’ ün en mükemmel otellerinden biri seçildi...

Zorlu Center Yayınları Making of:Architectural Objects çıktı!

Mimari ürünün kendine özgü üretim sürecinin Cemal Emden’in fotoğraflarıyla belgelendiği bir proje olarak öne çıkan ve Zorlu Center Yayınları’nın üçüncü kitabı olan “Making of: Architectural Objects”, mimari malzemenin temeli olan hammaddenin özüne iniyor.

W İstanbul, 2012 Certificate of Excellence ödülünü aldı!

W İstanbul Tripadvisor adlı web sitesinde her sene düzenlenen yılın otelleri bölümünde gezmeyi seven, değişik ülke ve otel deneyimleri yaşamış milyonlarca kişi tarafından “2012 Certificate of Excellence” ödülünü aldı!

Center Of Excellence Haberi

Center Of Excellence

Uluslararası tarafsız bir komisyon Surgical Review Cooperation (SRC) tarafından yapılan zorlu denetimden geçen Liv, robotik cerrahi, kolorektal cerrahi ve obezite cerrahisi branşlarında "Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonunu-Center Of Excellence" tamamlayarak eş yetkilendirildi. 


EKİP BAŞARISININ ÜRÜNÜ 

Bunun müthiş bir ekip başarısı olduğuna dikkat çeken Liv Hospital Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Oktar Asoğlu, "Bu akreditasyon ilk defa ABD dışında bir kuruma verildi" dedi. Yoğun denetimlerden eksiksiz ve hatasız olarak geçerek büyük bir başarıya imza attıklarını anlatan Asoğlu, "Böylece bu alanlarda dünyanın saygın kurumları ile eş değer hizmet verdiğimizi kanıtladık" diye konuştu. Bu akreditasyonu almak için, öncelikle ilgili alanlardaki hekimin yeterliliği, spesifik çalışmaları, dünya kriterleriyle eş değer ve sayıda hastayı tedavi etmesi, komplikasyon, yeniden yatış, klinik verilerin analiz ve fonksiyonel sonuçlarının akredite olmuş kurumlarla eş değer...