04 / 05 / 2024

Central Balat lansmanı

Central Balat lansmanı

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Central Balat Bursa’nın en yüksek binası olacak!

Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat, bir arada sunduğu iş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa'nın yeni simgesi olmaya geliyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Bursa'ya 615 konutluk Central Balat projesi geliyor!

Bursalı iş adamı İbrahim Orhan'a ait 28 bin metrekarelik fabrika arsası üzerine 1,5 emsalle inşa edilecek dev rezidans ve AVM için resmi süreç başlatıldı. Bursa, 615 konutluk yeni küçük bir şehir ve AVM'ye daha kavuşacak.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projenin lansmanı yarın yapılacak. İşte fiyat ve ödeme planı henüz netleşmeyen 10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi...

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti lansmanı 4 Mart'ta!

Queen Central Park Bomonti, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak. toplantı 4 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek.

Foresta Balat Bursa'da lüks yeniden tanımlandı!

Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta satışa çıkan Foresta Balat, daha ilk haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Foresta Balat kazandıracak"dedi....

Merter'deki Central Park'ın ismi Şehir Parkı olacak!

Merter'deki Central Park'ın ismi Şehir Parkı oluyor. Kadir Topbaş İstanbul Şehir Parkı’nı çok kısa sürede tamamlamayı hedefliyor, İBB bu hafta içinde toplam 196 milyon lira, artı KDV nakit ödme yaparak araziyi Emlak Konut’tan devralıyor..

Eyüp Can: İstanbul'un Central Park'ı neresi olur?

Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Eyüp Can bugün köşesinde 'İstanbul'un Central Park'ı neresi' başlıklı bir haber yazdı. Eyüp Can, iki ay önce İstanbul'un Central Park'ı olur mu diye düşünürken şimdi hangi parkın Central Park olacağını düşündüğünü yazdı...

Central Balat lansmanı Haberi

Central Balat lansmanı

Taşyakan İnşaat, 149 metrelik boyuyla, Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat’ı düzenlenen lansmanla tanıttı.


Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan, 150 bin metrekare toplam inşaat alnına sahip Central Balat’ta; 426 konut, 60 ofis, bin 300 araçlık kapalı otopark ve 11 bin metrekare yeşil alan bulunduğunu belirtti. Central Balat’ın 20 bin metrekare genişliğindeki AVM alanının giyimden kozmetiğe, teknolojiden yeme-içmeye, ev tekstilinden eğlenceye kadar en seçkin markaları Bursalılarla buluşturacağını vurgulayan Taşyakan, “Balat’ın merkezinde yeni bir şehir ve eğlence merkezi inşa ediyoruz. 149 metre yüksekliğe sahip Central Balat; ofis, residence, AVM konseptiyle, Bursalıları bir araya getiren tüm imkanları aynı noktada buluşturuyor. Projemizde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 residence daireler, loft residencelar, A plus ofisler, private ofisler olmak üzere toplam 486...