28 / 04 / 2024

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.



Özdilek Holding bünyesinde bulunan Orange İnşaat konut projelerine bir yenisini daha eklediğini açıkladı. Buna göre, Yüksek prestijli konut projesi olarak Nilüfer’e bağlı Balat Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları başlanan, Orange City Balat’ın lansmanında konuşma yapan Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, “Orange İnşaat'ın  hayata geçirdiğ konut, otel ve alışveriş merkezi projelerinde yaşama çok fazla değer katan alanlar sunmaya devam etmekteyiz. 2013 senesinde Eskişehir Konut Projesi ile  ilk konut yatırımımızı gerçekleştirdik. Sonra Kocaeli Atakent Konutları ve Bursa'nın modern yüzü Nilüfer'de Bursa Fethiye Konut projelerimizi yaptık. Tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Balat'ta yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 Orange İnşaat tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

ekonomim.com'dan Ali Şahin'in haberine göre; Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, “Orange İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz konut, otel ve alışveriş merkezi projelerimizde yaşama değer katan ve tüm beklentileri karşılayan alanlar sunuyoruz. 2013 yılında Eskişehir Konut Projesi'yle ilk konut yatırımımızı uyguladık. Sonrasında Kocaeli Atakent Konutları ve Bursa'nın modern yüzü Nilüfer'de Bursa Fethiye Konut projelerimizi hayata geçirdik. Tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Balat'ta yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

PROJEDE 130 DAİRE MEVCUT

Konsepti, mimarisi ve sosyal yaşam alanlar ile modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan projede 11 blok içerisinde çeşitli büyüklükte ve özellikte 130 dairenin yer alacağını kaydeden Kılınçarslan, “Modern mimariyle dizayn edilmiş, akıllı ev sistemleriyle donatılmış, ferah dairelerle, konforu ve teknolojiyi bir araya getirerek kaliteli bir yaşam inşa etmekteyiz. ‘Doğanın sesi, şehrin ışıltısı’ sloganıyla, Orange City Balat modern şehir hayatını doğayla buluşturacak” ifadelerini belirtti.

Orange City'de yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!


Geri Dön