14 / 05 / 2024

Central Hospital satış

Central Hospital satış

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? İşte projeye ilişkin tüm detaylar....

Seba Central'de yüzde 40'ı peşin kalanı 16 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Seba Central'de konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Central projesiyle ilgili merak edilenler... 

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın 2017 yılında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi...

Sting ve Trudie Styler New York'taki evini satıyor!

İngiltereli ünlü müzisyen Sting, karısı Trudie Styler New York'taki apartman dairesini satışa çıkardı. Central Park manzarasına sahip, 540 metrekarelik ev için 56 milyon dolar isteniyor.

Central Hospital satış Haberi

Central Hospital satış

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu. KRT TV'den Çağdaş Ulus'un haberine göre; 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesinin 23 Mart'ta yapıalcağı açıklanmıştı. 

Kapalı teklif alma ve açık artırma usulüyle gerçekleştirilmesi planlanan ihalenin geçici teminat bedeli de 2 milyon TL olarak belirlenmişti. 

Ama ihalenin yapılacağı 23 Mart öncesi mahkemeye başvuruldu. Mahkeme satış hakkında durdurma kararı verdi.  

Central Hospital'ın satış ihalesi 23...