14 / 05 / 2024

central parkın ne kadarı satıldı

central parkın ne kadarı satıldı

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

İstanbullular Gezi Parkı'nın devri için ne diyor? 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Gezi Parkı'nın İBB'den alınıp Vakıflara verilmesi üzerine anket başlattı. Ankete göre parkın Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devrini onaylayan İstanbullu sayısı yüzde 13.4. olarak kaydedildi.

Central Park’ta sahra hastanesi kuruluyor!

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Amerika’nın Central Park’ı varsa, bizim de millet bahçemiz olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İBB'yi ziyaret etti. Erdoğan, "Amerika’nın Central Park’ı varsa, İngiltere’nin Hyde Park’ı varsa, bizim de millet bahçelerimiz olacak" dedi...

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri 2017!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Nurol Park projesinde 240 aya varan vade fırsatları sunuluyor. İşte Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri 2017...

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Ağaoğlu Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Central Park projesinde daire fiyatları 978 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Mart 2018 tarihinde teslim edilecek.

central parkın ne kadarı satıldı Haberi

central parkın ne kadarı satıldı


Türkiye'de ilk kez gerçekleşen Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.  





Ali Ağaoğlu'ndan Cityscape değerlendirmesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: "Fuarda 100 milyon dolar satış hedefi koymuştuk, bunu gerçekleştiriyoruz.  Yaptığımız ön bağlantılar ve sözleşmeler bunu gösteriyor. Pazartesi günü 30 milyon dolarlık bir ödeme kasamıza girecek. Önümüzdeki hafta 100 milyon doların tahsilatını gerçekleştirmiş oluruz. Fuar yabancıların Türkiye'ye güvenini tazelemesi açısından faydalı oldu" dedi.


En yeni proje Central Park

Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 800 dolar olarak belirlendi. 1+1 dairelerden, 7+1'lere kadar konut...