26 / 07 / 2024

Çepni Dekorasyon Reklam adres

Çepni Dekorasyon Reklam adres

Çepni Dekorasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Uzun tarafından  kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Çepni Dekorasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çepni Dekorasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Uzun tarafından  kuruldu.

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tümuçin Muratalan tarafından kuruldu.

EKS Dekorasyon Reklam Medya İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Dekorasyon Reklam Medya İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yıldırım tarafından kuruldu. 

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Erçin tarafından kuruldu. 

Pirdekor Mimarlık Dekorasyon İnşaat Reklam Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirdekor Mimarlık Dekorasyon İnşaat Reklam Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Arslan tarafından kuruldu. 

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yalı tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti kuruldu!

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti 100 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kwgah tarafından kuruldu.

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Ali Bilgin tarafından kuruldu.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Özdemir tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Kutlubey Sokak Zeplin Apartmanı'nda kuruldu.

İncek Loft'a Effie Reklam Etkinliği Ödülü!

İncek Loft, Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'te "Emlak Yapı Dekorasyon" kategorisinde iddialı rakiplerini geride bırakarak Effie'yle ödüllendirilen tek marka oldu.

Çepni Dekorasyon Reklam adres Haberi

Çepni Dekorasyon Reklam adres

Çepni Dekorasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Emin Uzun tarafından  kuruldu.

Çepni Dekorasyon Reklam Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Her türlü bina depo mağaza vb. yerlerin dekorasyon reklam ve inşaat ile ilgili işlemleri tüm işlemlerini yapmak ve konusuyla ilgili yapılacak olan işlemlerde kullanılacak olan tüm malzemelerin alımı satımı imalatı ve ticaretini yapmak,tadilat dekorasyon ve reklam hizmetlerini vererek mağaza bina ve depolarının kullanıma hazır hale gelebilmeleri için kullanılacak olan malzemelerin tamamının alım satım imalat ve ticaretini yapmak B- Her türlü reklamcılık işlerini yapmak, ışıklı ve ışıksız, reklam panoları, totem panoları, saç tabelaları, serigrafi, afiş, bez afiş, resim grafik orijinal pantograf, her türlü etiketin yapmak bu işleri gerçekleştirmek için her nevi mamul maddeler ve malzemeleri yurt...