29 / 04 / 2024

İncek Loft'a Effie Reklam Etkinliği Ödülü!

İncek Loft'a Effie Reklam Etkinliği Ödülü!

İncek Loft, Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'te "Emlak Yapı Dekorasyon" kategorisinde iddialı rakiplerini geride bırakarak Effie'yle ödüllendirilen tek marka oldu.



İncek Loft, Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'te "Emlak Yapı Dekorasyon" kategorisinde iddialı rakiplerini geride bırakarak Effie'yle ödüllendirilen tek marka oldu 


EFFIE GURURU 

Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Effie Worldwide'ın birlikte düzentediğ Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'te, "inşaat sektöründe aykırı bir başarı hikayesi" başlıklı başvurusuyla finalistler arasındaki tek inşaat firması olan Akfen, "Emlak Yapı Dekorasyon" kategorisinde Effie ödülüne layık görüldü. Marka, bu Ödüle layık görülen tek marka olarak dikkat çekti. 


BAŞARI TAÇLANDIRILDI

İncek Loft kampanyasının Effie ödülüne değer görülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "İncek Loft kampanyamızın başarısını dünyanın en prestijli reklam ve pazarlama ödüllerinden Effie ile taçlandırdık. Akfen olarak, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi Ankara'da hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Projemizin lansman döneminde yakaladığı başarıda reklam kampanyamızın önemli bir payı var. Happy People Project başta olmak üzere kampanyada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, tüm Ankaralılara da projemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Habertürk Ankara


Geri Dön