13 / 05 / 2024

Cerablade Firma Yetkilisi Meltem Gürses

Cerablade Firma Yetkilisi Meltem Gürses

Cerablade ayna yüzey seramik bıçaklar, seramiğin sert ve sağlam olma özelliğinden dolayı, oldukça keskin bir yapıya sahip...

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Gaziantep Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamam!

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapımı devam eden Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamamlandığı bildirildi. Barajın yüklenici firma yetkilisi Salih Bilen inşaat hakkında bilgi verdi.

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planlıyoruz!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberindeki milletvekilleri ile Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi. Kasap, Yeniköy Mahallesindeki Timya Vadisi'nde müteahhit firma yetkilisi Engin Zorlu'dan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi

Sakarya'da çöken hızlı tren garı sorumluları kimler?

Sakarya’da 5 kişinin yaralandığı Yüksek Hızlı Tren garı inşaatındaki göçükle ilgili TCDD’de görevli inşaat mühendisleri ile inşaatın müteahhidi, taşeron firma yetkilisi, şantiye şefi ve iş sağlığı uzmanı hakkında dava açıldı.

Alanya Bölge Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Alanya Bölge Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Alanya Bölge Hastanesi inşaatının sürdüğünü belirten taşeron firma yetkilisi Mehmet Yetkin, "İş bırakma eyleminde olduklarını iddia eden işçileri biz çalıştırmıyoruz" dedi

Mar Yapı, teknoloji yatırımlarıyla büyüyecek!

Günün koşullarına göre makine parklarını yenilediklerini ifade eden Mar Yapı firma yetkilisi Ömer Faruk Yılmaz, "Çalışma kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz" dedi

Mar Yapı, teknoloji yatırımlarıyla büyüme hedefliyor!

Günün koşullarına göre makine parklarını yenilediklerini ifade eden Mar Yapı firma yetkilisi Ömer Faruk Yılmaz, "Çalışma kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz" dedi

Necmi Asfuroğlu: Müze otelin inşaatını tarihi kalıntılara zarar vermeden yapıyoruz!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelimiz kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu 850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.

Cerablade Firma Yetkilisi Meltem Gürses Haberi

Cerablade Firma Yetkilisi Meltem Gürses


Temiz bir çevre, insan sağlığı için oldukça önemli; fakat nüfusun artışı ile paralel olarak artan tüketim, doğal dengeyi bozuyor ve doğaya verilen zarar her geçen gün artıyor. Bununla beraber doğal ürünleri tüketmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Cerablade seramik bıçaklar sağlıklı nesiller için meyve ve sebzelerinizdeki tüm vitamin, mineralleri aile bireylerine özellikle çocuklarınıza geri kazandırıyor.


Doğada elmastan sonraki en sert madde olan seramiğin, yüksek ısıda preslenerek pişirilmesi yoluyla üretilen Cerablade seramik bıçakların hammaddesi; Zirkonya olarak bilinen ve normal seramikten 10 kat daha sert olan zirkonyum dioksit. Özellikle bebek, çocuklar ve tüm  aile bireyleri için meyve ve sebzelerdeki vitamin değerlerini koruyan Cerablade seramik bıçaklar herhangi bir metal içermediğinden meyve ve sebze asitleri bıçağın yüzeyine bir zarar vermez.


Türkiye’de ilk kez  ayna yüzey seramik bıçaklar


Cerablade...