19 / 05 / 2024

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enes Yıldız tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Maltepe, Esenkent Mahallesi, Özmen Sokak 'ta kuruldu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İrem Sude Çiftçi tarafından kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Erhan İlter tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Kaya ve Çağdaş Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enes Yıldız tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Maltepe, Esenkent Mahallesi, Özmen Sokak'ta kuruldu.


Çerçi Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Kara, deniz ve havada her türlü yolcu ve yük taşımacılığı ve nakliyeciliği işleri ile iştigal etmek. Şehir içinde ve şehirler arası yolcu, personel v.b. taşımacılık yapmak. Her türlü kara, deniz ve hava nakil vasıtalarını almak/satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek.Her türlü taşımacılık işlerini yurt içinde ve yurt dışında yapmak.  b)Bilumum resmi ve özel inşaat işleriyle iştigal etmek. İnşaatlar imal etmek. Mesken, mesken/ticari, ticari inşaatlar yapmak.  Bu konuyla yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarda bulunmak. İnşaat işleri ile ilgili olarak her türlü makine ve ekipmanlarının...