27 / 04 / 2024

ceren cihaner biyografi

ceren cihaner biyografi

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de Mehmet Cihaner  tarafından kuruldu.

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Merve Akın tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

ceren cihaner biyografi Haberi

ceren cihaner biyografi

Ceren Cihaner Kimdir?

Ankara’da doğan Ceren Cihaner TED Ankara Koleji’nin ardından, üniversite eğitimini Washington D.C’de İşletme ve Uluslararası Pazarlama alanında tamamladı. 21 yıllık uluslararası gayrimenkul uzmanlığını, UAE, ABD ve Türkiye’de A+ karma projeler, otel, AVM, ofis ve residenceların yanı sıra tarihi eser konseptli gayrimenkullerin 360 derece satış pazarlama deneyimleri ile sağlamlaştırdı.


Global gayrimenkul trendleri ve sektörel konjonktürü yakından takip eden Ceren Cihaner, satış pazarlama konusundaki bilgi birikimine ek olarak müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine çok önem veriyor. 


3 dil bilen ve bir çocuk annesi olan Cihaner, seyahatin yanı sıra, evren ve yaradılış felsefeleri ile ilgileniyor.


Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü...