05 / 05 / 2024

Cerevit Up banyo

Cerevit Up banyo

Banyolar için çağdaş tasarımlar sunan Creavit, banyosunda kusursuzluğu arayanlar için Creavit Up serisini sunuyor

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı, Atasehir'deki Loft Up ve Work Up projelerinde metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkarıyor. Metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor.

Work Up Ataşehir ödeme planı!

Work Up Ataşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Fiyatların metrekare bazında 5 bin TL'den başladığı projede tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandı.

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat!

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılacak olan projede home office, iş merkezi ve ofisler yer alıyor.

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim!

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Toplam 85 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 1.400 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Tatar Yapı Loft Up/7.60 satılık!

Tatar Yapı Loft Up/7.60 satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Ataşehir Loft Up ne zaman teslim?

Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan Tatar Yapı Loft Up/7.60 projesi iş merkezi, home office ve Loft konseptiyla hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Loft Up ne zaman teslim edilecek?

Loft Up Tatar Yapı fiyatları!

Loft Up Tatar Yapı fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje ofis, plaza ve konutlardan meydana geliyor.

Work Up Ataşehir satış ofisi!

Yatırım bedelinin 190 milyon dolar olarak belirlendiği projede iş merkez - home Office - loft konsepti bulunuyor. Work Up Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up teslim tarihi!

Çift katlı özel otoparkların bulunduğu projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up teslim tarihi bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Tatar Yapı Work Up fiyatları!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlanan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçiriliyor. Tatar Yapı Work Up fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Loft Up Ofisleri teslim tarihi!

6 ofisi bulunan proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Tavan yükseliğinin 7,60 metreden oluştuğu Loft Up Ofisleri teslim tarihi ise 12 ay sonra gerçekleşmesi planlandı.

Ataşehir Loft Up iletişim bilgileri!

7,60 metrelik tavan yüksekliği ile öne çıkan projede 25 mini plaza da yer alıyor. Ataşehir Loft Up iletişim bilgileri kapsamında projede telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Cerevit Up banyo Haberi

Cerevit Up banyo

Tasarım ile teknolojiyi, modernizm ile minimalizmi bütünleştiren Creavit Up serisi birbirinden farklı üç tasarımla banyolara farklı bir yorum katıyor.


Detay aşkı etkisiyle eşsiz ortamlar yaratan Creavit, banyonuzun atmosferindeki belirleyici tasarım modüller ile sınırsız banyo dizaynları yaratmanızı kolaylaştırıyor.


Yeşil ve sarının harmanı rengiyle Lemon, pembe ve lilanın uyumunu sunan Paff ve mavi ile turuncunun kendine güvenini sunan Sport olarak üç farklı konsept sunan Creavit Up koleksiyonu farklılık ve orijinallik arayan herkese hitap ediyor. Ayna, alt ve üst modüllerden oluşan banyo mobilyalarının tamamlayıcısı asma klozetler ve minimal lavabolar da kolay temizlenme özellikleriyle de dikkat çekiyor.


Creavit Up serisi; yeni tip yüzeyleri ve renkleri ile gençler ve kendini genç hissedenler için daima sınırsız banyo dizaynlarına imkan tanıyan alternatifler...