29 / 04 / 2024

Çerkezköy boş park alanları

Çerkezköy boş park alanları

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çerkezköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ambardere mevkiinde hazineye ait boş arazi üzerine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Çerkezköy Hawthorn Suites By Wyndham'ın lansmanı yapıldı!

Hawthorn Suites By Wyndham Çerkezköy Genel Müdürü Boğaç Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, “Hawthorn Suıtes By Whyndham’ın, 87 metrekarelik 1+1 odaları, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır''dedi.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Çerkezköy'deki 30 yıldır boş duran alana iş merkezi geliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Çerkezköy'e katlı otopark geliyor!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Çerkezköy boş park alanları Haberi

Çerkezköy boş park alanları

Çerkezköy Belediyesi Fen İdleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağışlarda bölgedeki evlerin yağmur suyu taşkınlarından /arar görmemesi için Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak. 

Samanyolu Sokak ve Şehit İlker Akkaya Sokak'ta, istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi de bölgede boş halde bulunan park alanında yeşillendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak'ta boş halde bulunan ve imar planlarında park alanı olarak yer alan 550 metrekarelik alanda ağaçlandırma çalışması yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha sonra rulo çim serimi çalışmasıyla alana yeşil bir görünüm kazandırdı. 

Şehit İlker Akkaya Sokak'taki 100 metrekarelik boş park alanında da benzer bir çalışmaya imza atan ekipler, Çerkezköy Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen ve herkesin takdirini kazanan park alanı düzenleme çalışmalarının ilçenin birçok noktasında...