03 / 05 / 2024

Çerkezköy devlet hastanesi

Çerkezköy devlet hastanesi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nin tavanı çökmüştü. Çöken tavanın 1 milyon lira harcama ile yenileneceği açıklandı.

Çerkezköy'de 200 yataklı yeni Devlet Hastanesinde çalışmalar devam ediyor!

Çerkezköy Devlet Hastanesinin yanında yapımına başlanan 200 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hafriyat çalışmaları tamamlandı. 39 Milyon TL'ye mal olması beklenen yen Devlet hastanesinin hafriyat çalışmaları tamamlandı...

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Çerkezköy devlet hastanesi Haberi

Çerkezköy devlet hastanesi

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ömer Kaya Ünal, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr. Cengiz Becerir ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 


Basın toplantısında konuşan Ünal, yoğun yağışta Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin çöken tavanı için zolasyon çalışmalarının başlandığını açıkladı.


Ünal, "İzolasyon çalışması yapıldığında sızma problemi olmayacak ve tavan epoksi ile tamamen kaplanacak. Bu çalışmada tavanın tamamında suyun akışı da engellenmiş olacak. Epoksi ciddi maliyeti olan bir malzeme olmakla birlikte, bunun bize maliyeti ise bir milyon TL'yi bulacak" şeklinde konuştu.


Hastanenin yeni olduğunu belirten Ünal, "Ocak ayında 75 bin, Mart ayında 852 bin hastaya hizmet verildi. Hastane olarak ciddi rakamlarda hizmet veriyoruz. Doğum sayılarımıza baktığımızda hastanemizde 557 sezaryan, 312 normal olmak üzere toplam 869 doğum yapıldı. Bunun yanında...