29 / 04 / 2024

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca hayata geçirilen Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

KBÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı. Bina 14 milyon TL bedelle inşa edilecek. 

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Bursa İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi Eylül ayında tamamlanacak!

Bursa'da eğitim kurumlarına sağlanan destek, kentin tüm ilçelerinde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İnegöl'de inşa edilen 'Sosyal Bilimler Lisesi'nin gelecek eğitim öğretim yılına yetişeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e sosyal bilimler lisesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda İnegöl'e sosyal bilimler lisesi inşa ediyor.

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca hayata geçirilen Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt projesi sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılacak yurt projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çerkezköy'e kültür merkezi ve kapalı spor salonu geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

Çerkezköy'deki 30 yıldır boş duran alana iş merkezi geliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi Haberi

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca yaptırılan Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.


Çerkezköy Ambardere Mevkii Eğitim kampüs Alanında gerçekleştirilen ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanısıra Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün, ilçe belediye başkanları ile birçok davetlinin de hazır bulunduğu temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek" En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Tekirdağ'ın eğitim alanında çok fazla yatırıma ihtiyacı var. Nüfusu hızla artan Tekirdağ'da Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkı sağlamak için 11 ilçede 11 okul yaptırıyoruz.  Bu okulu yaptıranlara teşekkür ediyorum, Tekirdağ güzel günleri görmeye devam edecektir" dedi.


Butonuna diğer protokol üyeleriyle beraber basarak temeli atan Başkan Albayrak "Okulumuz Çerkezköy'e hayırlı olsun" diye konuştu.



Tekirdağ...