06 / 05 / 2024

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı arsa

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı arsa

Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme alanı Parkı Çerkez Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında yer alıyor. Özel Fonksiyon Alanı olarak planlanan alan 932 dönüm alana sahip.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB - 1 alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 14.04.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Şişli'de Recep Yıldız tarafından kuruldu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Desen Yönetim Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Desen Yönetim Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  2 milyon 844 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eskiyapan tarafından kuruldu.

Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 06.10.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisasTeknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Onan Bilimsel Mühendislik Ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Okhan Onan tarafından kuruldu.

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı arsa Haberi

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı arsa


Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme Alanı Parkı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında bulunuyor.  932 dönüm alana sahip olan Teknoloji Geliştirme Alanı  1/5000'lik uygulama planında yer alıyor. İmar uygulamasının beklendiği ve  konut izninin verilmediği Teknoloji Geliştirme Alanı Parkı 1/1000'lik plana işlendikten sonra Özel Fonksiyon Alanı olacak. Şuan tarla konumunda olan Teknoloji Geliştirme Alanı'nın değerinin kısa sürede artması bekleniyor.İstanbul'da şehir içinde kalan imalathanelerin peyder pey bu bölgeye taşınıp taşınmayacağı ise henüz belli değil.



Ceren...