05 / 05 / 2024

Cersaie 2014 fuarı ne zaman

Cersaie 2014 fuarı ne zaman

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Seranit Grup, Cersaie seramik fuarına katıldı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katıldı.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye 4 yeni ürünüyle CERSAIE Seramik Fuarı'nda!

Ege Vitrifiye'nin açıklamasına göre, CERSAIE Seramik Fuarı'na bu yıl 140 metrekarelik bir stant ve 4 yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Cersaie 2014 fuarı ne zaman Haberi

Cersaie 2014 fuarı ne zaman


Geniş ürün yelpazesi ve tasarım çizgisi ile sektörün öncü firması Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak. 




Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Cersaie’ye 3. kez katılacak. Ürünlerini, 16. Hall, B61-B66 stantta sergileyecek. Bu yıl hem yer hem de duvar karolarının tanıtımını yapacak olan Yurtbay Seramik; günümüz trendleriyle uyumlu olacak şekilde taş, çimento, beton dokulu ürünler ve Retro tarzındaki 20x20 ürünlerinin yanı sıra en yeni  tasarımlarına yer verecek.


Cersaie Fuarı’nın Yurtbay Seramik için stratejik bir önemi olduğunu vurgulayan İhracat Müdürü Gürkan Peker; “Sektör profesyonellerinin her yıl büyük bir ilgiyle takip ettiği, yeni ürün...