05 / 05 / 2024

Cersaie Fuarına kimler katılıyor

Cersaie Fuarına kimler katılıyor

Duvar ve zemin kaplama sektöründe uluslararası markaların ürünlerini Türkiye’ye getiren kibrID MATERIAL’ın temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa, Cersaie Fuarı’nda yer alacak.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’na katılacak'

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi. Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor..

Demir İnşaat Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı!

Demir İnşaat, 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir "Fuarda kurduğumuz sıcak bağlantılar, önümüzdeki dönemde bize ve ülkemize satış olarak yansıyacaktır" dedi.

Ege Seramik, ABD'de Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, 14 - 17 Nisan tarihlerinde ABD 'nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı'na yeni serileriyle katılacak.

Mehmet Cabbar Kentsel Dönüşüm fuarına katıldı!

Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Fuarına Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri'nin diğer ilçe Belediye Başkanları ile birlikte katıldı.

Kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, apartmanlar kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Apartman hakkında belirlenecek kurallar ve alınacak kararlar kat malikleri genel kurul toplantısında belirleniyor. Peki, kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Cersaie Fuarına kimler katılıyor Haberi

Cersaie Fuarına kimler katılıyor

Duvar ve zemin kaplama sektöründe uluslararası markaların ürünlerini Türkiye’ye getiren kibrID MATERIAL’ın temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa, Cersaie Fuarı’nda yer alacak. Seramik ve banyo aksesuarları sektöründe birçok seçkin markanın ürünlerini sergilediği fuarda Apavisa, ziyaretçileri Forma ve Cast Iron koleksiyonlarıyla karşılayacak…


kibrID MATERIAL tarafından Türkiye’de satışa sunulan İspanyol Apavisa firmasının sıradışı koleksiyonları dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen Cersaie 2015’te sergilenecek. İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara çok sayıda uluslararası seçkin firma katılacak. Apavisa’nın en beğenilen koleksiyonları Forma ve Cast Iron, etkileyici görünümleri ve kusursuz detaylarıyla fuardaki yerini alacak…


Döküm çeliğin üretimi esnasındaki renklerin ve tekstürlerin yeniden yorumlandığı Cast Iron koleksiyonu, farklı formlardaki eskitme görünümleriyle iç mekanlara endüstriyel bir tarz getiriyor. Son teknoloji kullanılarak üstün teknik...