03 / 05 / 2024

Cersaie Kaleseramik

Cersaie Kaleseramik

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Cersaie Fuarı'na katıldı. Kaleseramik; 2014 - 2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi olan İtalya’da gerçekleştirdi.

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek!

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Kaleseramik halka arzının büyüklüğü 2,73 milyar TL oldu! Planlananın 3,3 katı talep geldi!

Kaleseramik'in halka arzda planlanan tahsisatın toplam 3,3 katı talep gelirken, halka arzının büyüklüğü 2,73 Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kaleseramik 25 TL sabit fiyatla bugün halka açılıyor! Kaleseramik hangi bankalarda var?  

Kaleseramik 25 TL sabit pay fiyatı ile halka arz ediliyor. Peki Kaleseramik hangi bankalarda var? İşte Kaleseramik halka arz ile ilgili detaylar...  

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Kaleseramik, Çin pazarına kilitlendi!

Kaleseramik Genel Müdürü Gedik,  "ABD, İngiltere ve Almanya'ya ihracatımızı artırmayı planlıyoruz. Ayrıca spesifik bazı kanallarla Çin'i özellikle hedef ülke olarak seçtik. Çin'e en teknolojik ürünümüzü, dünyanın en ince, en büyük ve esnek seramiklerinden Kalesinterflex'i satıyoruz." dedi…

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kaleseramik'in "Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın" projesi tanıtıldı!

Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yapı sektörünün lokomotif şirketi Kaleseramik, inovasyon ve tasarım alanında hayata geçirdiği ‘Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın’ projesiyle yepyeni bir süreç başlatıyor..

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Cersaie Kaleseramik Haberi

Cersaie Kaleseramik

Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, en yeni koleksiyonlarını sergiledi. Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; 2014-2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi İtalya’da gerçekleştirdi. Kale Yapı Ürünleri Grubu Batı Yarı Küre Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “İlk kez Cersaie’de sergilediğimiz, ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan eşsiz ürünlerimizle, tüketici ve mimar ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığımıza inanıyoruz. Mükemmel bir renk kartelası ve desen çeşitliliğiyle rafine zevklere hitap eden markalarımızla fuara yeni bir soluk getirdik” dedi. 


Dünyanın seramik vadisi Bologna/İtalya’da 22-26 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’na, Türkiye ve İtalya’daki tesislerinde ürettiği seramik koleksiyonları...