15 / 05 / 2024

ces fuarı 2013

ces fuarı 2013

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek.

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

 Merakla bekleniyordu! Çıkış tarihi belli oldu

Oyun canavarlarının merakla beklediği 'The Day Before' çıkış tarihi belli oldu. NVIDIA CES fuarına hazırlanan oyun şimdiden hayranlarının merakını celbetti.

Samsung'dan akıllı şehir projesi!

Samsung; insan merkezli deneyimlerini, Yapay Zekâ destekli geleceğin evi, Nesnelerin interneti ve 5G ile çalışan akıllı şehir projelerini, katıldığı CES Fuarı’nda anlattı...

2013'te düzenlenen 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı!

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek.

Vadistanbul, Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Emlak Fuarı 2013'te yerini alan Vadistanbul, Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin sembol projesi olarak tanıtılan Vad İstanbul, fuardaki standında körfez ülkelerinden gelen çok sayıda yatırımcıyı ağırladı.

CNR Emlak 2013 Fuarı 'nda Araplar'a Sapanca, Bursa ve Yalova'dan çok sayıda villa satıldı!

CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarda sergilenen konut projelerinin tamamına yakını alıcı bulurken Araplar'a, Sapanca, Bursa ve Yalova bölgelerinden cok sayıda villa projeleri satıldı.

West Wall Marina Villaları'nda metrekaresi 1.500 dolardan başlıyor!

Deniz manzaralı özel marinalı villalar WEST Wall Marina Villaları' Emlak Fuarı 2013'te yerini aldı. Batı Duvarı İnşaat, 64 villadan oluşan projesini 1.500 dolar'dan başlayan fiyatlarla satısa sundu....

Anka Yapı CNR Expo Fuarı'nda!

Anka Yapı, Fikirtepe bölgesindeki Evim Kadıköy projesi ile 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo fuarında yerini aldı. Hızla devam eden Evim Kadıköy projesi toplamda 2 bin 500 konuttan oluşuyor...

Kapadokya Travel Turkey İzmir fuarında tanıtılıyor!

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımın olduğu Travel Turkey 2013 İzmir fuarında Kapadokya bölgesi de yerini aldı. Kapadokya bölgesi her yönleriyle gelen ziyaretçilere tanıtılıyor....

Atrax 2013 Fuarı her yaştan adrenalin tutkunu buluşturuyor!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk eğlence fuarı Atrax dünyanın dört bir yerinden gelen adrenalin oyuncaklarına ev sahipliği yapıyor. Fuar, 7 Aralık'a kadar devam edecek.

Suudi Arabistan Kralı'nın yeğeni CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret edecek!

Emlak 2013 Fuarı, Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin akınına uğradı. fuarı, bugün saat 14.00'da Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider ziyaret edecek.

ces fuarı 2013 Haberi

ces fuarı 2013


Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en önemli Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek. 



Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde her yıl Ocak ayında düzenlenen CES Fuarı, yüzlerce teknolojik ürünün ilk kez görücüye çıktığı bir platform olarak öne çıkıyor. Fuarda bu yıl da gözlemlenen konu, tüketici elektroniğine konu olan pek çok ürünün bilgisayar ve internet bağlantıları sayesinde “akıllı” hâle gelmesidir.


Buzdolapları

Yeni nesil buzdolaplarında internet bağlantısı özelliği bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar buzdolabındaki yiyeceklerin durumunu ve miktarını kontrol edebilmekte, internet üzerinde yemek tarifleri arayabilmektedir veya sipariş verebilmektedir. Bu tür özellikler, kötü niyetli kodlar ile teknolojinin normal işleyişini bozmasına neden olmaktadır....