30 / 04 / 2024

 Merakla bekleniyordu! Çıkış tarihi belli oldu

 Merakla bekleniyordu! Çıkış tarihi belli oldu

Oyun canavarlarının merakla beklediği 'The Day Before' çıkış tarihi belli oldu. NVIDIA CES fuarına hazırlanan oyun şimdiden hayranlarının merakını celbetti.



CES (Consumer Electronics Show), dünya çapında bir teknoloji fuarıdır ve her yıl Las Vegas, Nevada, ABD'de düzenlenir. Bu fuar, yeni teknoloji ürünlerinin tanıtımının yapıldığı ve bu ürünlerin satışa sunulduğu bir etkinliktir. NVIDIA, bir ekran kartı ve  diğer bilgisayar bileşenleri üreten bir teknoloji şirketidir ve CES fuarına her yıl katılır ve yeni ürünlerini tanıtır. NVIDIA, CES fuarında genellikle yeni ekran kartları, oyun bilgisayarları ve diğer ürünleri tanıtmaktadır.

2021 yılının başlarında duyurulan The Day Before, ilan edildiği günden beri oyuncuları şaşkınlığa düşürmeyi başarıyor. Üst üste 2 kere çıkışı iptal edilen oyun, Steam‘de en çok istek listesine eklenen oyun durumunda. Oyunculardan kimileri bu oyunun hakikatte olamayacak kadar iyi gösterildiğini düşünse de, NVIDIA CES tanıtımda gelen oynanış demosu çıkış zamanını açıkladı. 

The Day Before çıkış tarihi: 1 Mart 2023

NVIDIA CES sunumunda nasıl oynanadığını gösteren videosu yayınlanan oyun, 1 Mart 2023 tarihinde oyuncusu ile buluşacak. The Day Before PC, Xbox Series S, Xbox Series X ve PlayStation 5 oyun sunucularına verilecek. 1 dakikalık oynanış videosu, oyunun RTX özellikleriyle nasıl işlediğini anlamamız için yeterli bilgiyi sağlıyor. 
Banliyö mahalleleri ve bodrumlar gibi farklı mekanları gösteren video, grafik manasında çok geliştirmeye uğrayan oyun pek çok oyuncuyu mutlu etmiş görünüyor. The Day Before, açık dünya MMO ögelerine sahip bir aksiyon oyunudur. Korona sonrası Amerika’da geçen oyun, zombi konulu dünyada hayatta kalma mücadelesi vermenizi istiyor.  Ayrıca oyun, DLSS 3 ve RTX teknolojilerini destekleyerek geliyor.

  Merakla bekleniyordu! Çıkış tarihi belli oldu
Oyunun yapımcısı Fntastic, önceki günlerde web sitesi üzerinden stüdyoda hemen hemen herkesin olarak gönüllü çalıştığını açıkladı. Bu nedenle  çok eleştiri alan stüdyo,  oyuncular için sömürücü bir stüdyo olarak görülüyor. Yine de The Day Before, 2023’ün en çok heyecanlandıran oyunlarından biri ve Steam’de en çok istek listesine alınan oyun durumunda.


Geri Dön