02 / 05 / 2024

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.



TCL, TV'ler, cep telefonları, klimalar ve ev aletleri dahil olmak üzere çok çeşitli tüketici elektroniği ürünleri tasarlayan ve  üreten Çinli çok uluslu bir elektronik şirketidir. TCL, dünyanın en büyük TV üreticilerinden biridir ve hem küresel TV pazarında hem de akıllı telefon pazarında güçlü bir varlığa sahiptir. Şirket ayrıca yeni teknolojiler ve ürünler geliştirmeye odaklanan güçlü bir araştırma ve geliştirme bölümüne sahiptir.

CES 2023 e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu
Kısa süre önce Las Vegas, Nevada’da start alan tüketici elektroniği fuarı CES, tüm heyecanıyla devam ediyor. Ülkemizde de icraat gösteren pek çok teknoloji şirketi, burada yeni teknoloji ve ürünlerini sergiliyor. Son olarak fuarda gövde gösterisi yapan firma ise TCL oldu. TCL, CES 2023’te yeni ürünlerini duyurdu.

TCL, CES 2023’e yeni ürünleriyle damga vurdu!

TCL, CES 2023’te yeni ürünlerini ilan etti. Yeni ürün skalasında TCL 40 serisi, NXTPAPER teknolojisine sahip iki yeni cihaz, kompakt bir tablet ve TCL’in yeni versiyon akıllı giyilebilir gözlük TCL RayNeo X2’nin de olduğu akıllı ürünler yer alıyor.TCL Communication İcra Kurulu Başkanı Aaron Zhang yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “TCL’in vizyonu, daha fazla insanın daha dolu, daha akıllı, daha zengin bir yaşam deneyimleyebilmesi için harikalığa öncü olmak. Bunu başarmanın yollarından biri, deneyimleri devamlı iyileştirmek için müşteri geri bildirimlerini dinlemek. 


Geri Dön