15 / 05 / 2024

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.



Bu da inovatif, bağlantılı ve sürükleyici teknolojileri büyük bir kırmızı çizgi ile arz eden gelişmiş bir ürün skalası sunmamızı sağlıyor.”TCL 40 Serisi ve MOVEAUDIO Air – sonu olmayan eğlence TCL 40 Serisi; TCL 40 R 5G, TCL 40 SE ve TCL 408 cihazlarından oluşuyor. Cihazların hepsi gelişmiş NXTVISION ekran teknolojisine, uzun ömürlü pile ve 50MP yapay zekâ destekli kameraya sahip. Bu şekilde kullanıcılar gün boyu sınırsız eğlencenin keyfini çıkarabiliyor. TCL, severler bağlantı kurmaya, buluşlar yapmaya ve paylaşmaya  teşvik etmek arzusu ile erişilebilir ücretlerle üstün kaliteli özellikler sunarak teknolojileri demokratikleştiriyor.

CES 2023 e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu


Tüketici Elektroniği Fuarı (CES), Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) tarafından düzenlenen yıllık bir ticaret fuarıdır.  Nevada, Las Vegas'ta düzenleniyor ve dünyanın en büyük ve en etkili teknoloji ticaret fuarlarından biri. CES, TV'ler, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, ev aletleri ve daha fazlası dahil olmak üzere tüketici teknolojisindeki en son ve en iyileri sergiliyor.  Gösteri, teknoloji gazetecileri, endüstri analistleri ve tüketici elektroniği endüstrisinden profesyoneller dahil olmak üzere çok çeşitli katılımcıları cezbetmektedir. CES genellikle her yılın Ocak ayında yapılır.

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

Xiaomi'nin bu modelleri artık güncelleme almıyacak! İşte o Xiaomi modelleri

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi


Geri Dön